avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... aBUZURILE ASOCIATIEI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

aBUZURILE ASOCIATIEI

cAND PRESEDINTELE IMPREUNA CU AD-TORUL,SA ZIC IN CARDASIE SI CU UNII VECINI FAVORIZATI CU MAI PUTIN PE LISTELE DE PLATA,NU VOR NICI SA IA CERERI DAR SA MAI RASPUNDA LA ELE..CAND RECLAMATI LA PRIMARIE NU SE IA NICI O MASURA,...SI PUN SUME NEJUSTIFICATE PE LISTELE DE INTRETINERE,CELTUIELI ADMINISTRATIVE MARI SI TOT FARA A DA SOCOTEALA SI A SPUNE CE REPREZINTA SI MULTE ALTE ILEGALITATI CE SE MAI POATE FACE?
Cel mai recent răspuns: tTHEANICOLESCU@CLICKNET,RO , utilizator 22:26, 30 August 2008
Va felicit ,ca incercati si vreti sa va luptati cu ce-i care nu respecta legea .Dumneavoastra ,ca sa fiti bine documentat ,m-ai intii va sfatuesc sa cititi Legea Nr. 230/2007,privind infiintarea , organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari , hotarirea Nr.1588/2007. Eu va sfatuiesc ,dupa ce cititi aceasta lege , sa luati dumneavoastra initiativa si sa mergeti la fiecare apaetament in parte si sa stati de vorba cu proprietarii , multi , daca nu toti nu cunosc aceasta lege si ca atare asociatiile functioneaza dupa placul unuia s-au a altuia . Aceasta asociatie daca e asa cum spuneti dumneavoastra e in afara legii . Daca vedeti ca va pune piedici si nu puteti sa faceti nimic pentru a-i determina sa respecte legea , dati asociatia in judecata si prin hotarire judecatoreasca o sa fie obligati sa respecte legea. Legea m-ai sus mentinata o gasiti pe internet la adresa www.DreptOnline.ro =D>
:rtfm: Va rog sa cititi regulamentul forumului, nu este permisa scrierea mesajelor cu litere mari.
tTHEANICOLESCU@CLICKNET,RO a scris:

cAND PRESEDINTELE IMPREUNA CU AD-TORUL,SA ZIC IN CARDASIE SI CU UNII VECINI FAVORIZATI CU MAI PUTIN PE LISTELE DE PLATA,NU VOR NICI SA IA CERERI DAR SA MAI RASPUNDA LA ELE..CAND RECLAMATI LA PRIMARIE NU SE IA NICI O MASURA,...SI PUN SUME NEJUSTIFICATE PE LISTELE DE INTRETINERE,CELTUIELI ADMINISTRATIVE MARI SI TOT FARA A DA SOCOTEALA SI A SPUNE CE REPREZINTA SI MULTE ALTE ILEGALITATI CE SE MAI POATE FACE?
ca sa puteti dovedi ulterior in instanta ca ati incercat sa depuneti acea cerere, contestatie, sau ce alt act mai doriti dvs, va sfatuiesc sa o/le trimiteti prin posta cu confirmare de primire pe adresa asociatiei de proprietari/locatari(faceti si o copie a ei inanite de a o trimite, pentru orice eventualitate).
in cazul in care asociatia o primeste, este obligata sa va ofere un raspuns in termenul legal (care depinde de fiecare act in parte). daca nu il primeste nimeni de la asociatie, il veti primi retur impreuna cu confirmarea de primire. cred ca ar fi mai intelept sa nu desigilati plicul dupa returnarea acestuia, lasind acest lucru sa-l faca judecatorul la un eventual proces pe care l-ati intenta asociatiei, in acest fel neputind fi acuzata de inlocuirea actului din plic cu un altul.
Am citit legea 230/2007 ,am si copiat-o de pe Internet.Dar una este legea si alta aplicarea ei.Din nefericire am deschis actiune la Judecatoria Buftea,anul trecut,pentru abuzuri in calculkarea apei reci-nu avem apa calda de 4 ani-n-am centrala de apartament si ni s-a pus consum de 33,54,72,c pe diferite lunisi nu mi s-a dat dreptate cerand recalculkarea apei reci.Nu-mi vine sa cred..Incerc din nou sa dau asociatia in judecata pentru abuzuri facute asupra tuturor proprietarilor.Oare se merita sa-mi distrug sanatatea pentru dreptatea ce nu mai cred ca exista?Oare merita oamenii sa-i ajuti sa cunoasca legea,sa-si ceara drepturile daca....._1

Revin-Va rog sa ma scuzati, am invatat de pe Internet de la 1 febroarie 2008 si nu ma pricep bine.Continuare,am vorbit cu unii propietari...1-unii au bani si nu le pasa de 1o-20 ron pe luna in plus..2)unii spun ca n-au timp si de asa ceva..3)altii,de necrezut nu citesc listele de intretinere..4)unii,datornici,nu mult dar amenintati de ad-tor cu proces le este frica..5)altii din nefericire sunt icnoranti,nu cunosc legile si nici nu vor sa le cunoasca.Mai sunt si alte categori printre care si cei =favorizati- de ad-tor,cu scoatere de la intr. o persoana,cu calcule mai mici etc. nu suntem uniti pentru lege si dreptate.,grav chiar cand sunt interesele noastre in joc.Si cine poate profita.Incerc sa depun o plangere penala-abuz in serviciu,desi am primit amenintari.E bine ce vreau sa fac?
Ultima modificare: Vineri, 29 August 2008
ContSters20980, utilizator
tTHEANICOLESCU@CLICKNET,RO a scris:

Am citit legea 230/2007 ,am si copiat-o de pe Internet.Dar una este legea si alta aplicarea ei.Din nefericire am deschis actiune la Judecatoria Buftea,anul trecut,pentru abuzuri in calculkarea apei reci-nu avem apa calda de 4 ani-n-am centrala de apartament si ni s-a pus consum de 33,54,72,c pe diferite lunisi nu mi s-a dat dreptate cerand recalculkarea apei reci.Nu-mi vine sa cred..Incerc din nou sa dau asociatia in judecata pentru abuzuri facute asupra tuturor proprietarilor.Oare se merita sa-mi distrug sanatatea pentru dreptatea ce nu mai cred ca exista?Oare merita oamenii sa-i ajuti sa cunoasca legea,sa-si ceara drepturile daca....._1

Revin-Va rog sa ma scuzati, am invatat de pe Internet de la 1 febroarie 2008 si nu ma pricep bine.Continuare,am vorbit cu unii propietari...1-unii au bani si nu le pasa de 1o-20 ron pe luna in plus..2)unii spun ca n-au timp si de asa ceva..3)altii,de necrezut nu citesc listele de intretinere..4)unii,datornici,nu mult dar amenintati de ad-tor cu proces le este frica..5)altii din nefericire sunt icnoranti,nu cunosc legile si nici nu vor sa le cunoasca.Mai sunt si alte categori printre care si cei =favorizati- de ad-tor,cu scoatere de la intr. o persoana,cu calcule mai mici etc. nu suntem uniti pentru lege si dreptate.,grav chiar cand sunt interesele noastre in joc.Si cine poate profita.Incerc sa depun o plangere penala-abuz in serviciu,desi am primit amenintari.E bine ce vreau sa fac?
Domnule, daca te simti lezat in drepturi si poti dovedi acest lucru urmeaza calea justitiei! Ignora ignorantii, realizeaza-ti dreptul.

Alte discuții în legătură

Ce-i de facut ? Thea Nicolescu Thea Nicolescu In relatia propietar-asociatie(comitet) in orice situatiePolitia nu se implica(sub motiv ca adunerea generala hotaraste Primaria nu vrea sa se implice(din ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedam legal la predarea/ primirea documentelor asociatiei de proprietari, cand se schimba si conducerea si administratorul? m.belu m.belu Noul administrator ( p.f.a) imi spune ca nu preia registrul de casa , pana cand administratorul precedent( din cadrul unei firme specializate) nu intocmeste ... (vezi toată discuția)
Probleme grave in cadrul asociatiei valentin1972 valentin1972 in anul 2003 asociatia a ramas fara presedinte si administrator. din 2003 pina in 2012 de incasari plati sialte probleme s a ocupat un locatar din bloc fara sa ... (vezi toată discuția)