avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... aBUZURILE ASOCIATIEI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

aBUZURILE ASOCIATIEI

cAND PRESEDINTELE IMPREUNA CU AD-TORUL,SA ZIC IN CARDASIE SI CU UNII VECINI FAVORIZATI CU MAI PUTIN PE LISTELE DE PLATA,NU VOR NICI SA IA CERERI DAR SA MAI RASPUNDA LA ELE..CAND RECLAMATI LA PRIMARIE NU SE IA NICI O MASURA,...SI PUN SUME NEJUSTIFICATE PE LISTELE DE INTRETINERE,CELTUIELI ADMINISTRATIVE MARI SI TOT FARA A DA SOCOTEALA SI A SPUNE CE REPREZINTA SI MULTE ALTE ILEGALITATI CE SE MAI POATE FACE?
Cel mai recent răspuns: tTHEANICOLESCU@CLICKNET,RO , utilizator 22:26, 30 August 2008
Multumesc celui ce m-a inteles mi-a dat curaj sa-i raspund dl.carol-lorac,pe litere
a)Ad-totul nu a fost ales de comitet ci ad-torul a ales comitetul.Este mai greu de axplicat dar n-are importanta.

b)Comisia de cenzori,legea spune un numar impar de cenzori DARnu mai mic de trei.Noi avem unul.Deci am dreptate cu legea.

c)daca ad-torul a fost ales in 2005 si atestatul l-a primit la sf.an 2006?Primaria mi-a eliberat o adresa,pentru judecatorie,ca nu a depus nici dosarul pentru atestare in 2006.

d)H.G. 400/2003 prevede ca ad-torul sa prezinte garantii morale si materiale.Si aici este foarte mult de spus despre acest individ dar nu intru in amanunte numai cu datoria...

e)deocamdata nu m-a dat in judecata pentru datorie.Ziceti ca el si-a achitat-o?Ce n-a facut in 25 de ani o face in 2 luni..dar a preluet 56 mil.vechi fond de reparatii.Nu acuz zic asa...am uitat litera?Apa rece daca nu este contorizata individual se plateste la pausar 5mc una persoana.Dar la sc.B a ad-torului este un robinet cu usita si cheie,din subsol,unde unii spala masinile,la subsol picura conductele(ca n-avem bani de reparatii)avem contor pe bloc si magazine la parter(pizza,carne)care consuma apa in aranjamente cu ad-torul.Nu acuz e dreptul meu sa banuiesc de asa mare consum pus la altii catva Iar contestatiile in scris nu sunt luate in seama.Art.40 din H.G. depinde de primarie,de functionarii publici care nu vrea sa deranjeze sa-si faca datoria.In rest este apa ce o platesc eu in plus.Dl.Carol ca sa va raspund am pierdut la t.v. filmul Arma mortala 3.Imi sunteti dator. Cu izul penal...Succes va spun si eu .Mai greu este cu dreptatea si ajutorul oamenilor...
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce-i de facut ? Thea Nicolescu Thea Nicolescu In relatia propietar-asociatie(comitet) in orice situatiePolitia nu se implica(sub motiv ca adunerea generala hotaraste Primaria nu vrea sa se implice(din ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedam legal la predarea/ primirea documentelor asociatiei de proprietari, cand se schimba si conducerea si administratorul? m.belu m.belu Noul administrator ( p.f.a) imi spune ca nu preia registrul de casa , pana cand administratorul precedent( din cadrul unei firme specializate) nu intocmeste ... (vezi toată discuția)
Probleme grave in cadrul asociatiei valentin1972 valentin1972 in anul 2003 asociatia a ramas fara presedinte si administrator. din 2003 pina in 2012 de incasari plati sialte probleme s a ocupat un locatar din bloc fara sa ... (vezi toată discuția)