cAND PRESEDINTELE IMPREUNA CU AD-TORUL,SA ZIC IN CARDASIE SI CU UNII VECINI FAVORIZATI CU MAI PUTIN PE LISTELE DE PLATA,NU VOR NICI SA IA CERERI DAR SA MAI RASPUNDA LA ELE..CAND RECLAMATI LA PRIMARIE NU SE IA NICI O MASURA,...SI PUN SUME NEJUSTIFICATE PE LISTELE DE INTRETINERE,CELTUIELI ADMINISTRATIVE MARI SI TOT FARA A DA SOCOTEALA SI A SPUNE CE REPREZINTA SI MULTE ALTE ILEGALITATI CE SE MAI POATE FACE?
Contestati sumele pretinse. Cereti prin scrisoare cu valoare declarata sa vi se comunice modalitatea de stabilire a sumelor. Depuneti sesizare la primarie privind abuzurile administratorului si cereti sa i se retraga atestatul. Nu platiti nicio suma pana ce nu vi se raspunde la toate solicitarile. Nu au decat sa va dea in judecata. Sa alerge ei pentru prostiile lor !
Drept sa va spun, mesajul initial vorbeste despre o situatie foarte incalcita. In cazul in care initiatorul mesajului are dreptate cred ca mai bine se muta din acel bloc decat sa apuce drumul rezolvarii problemei. Piedicile sunt prea mari pentru un singur om care nici macar nu e sprijinit de vecini. Nu cred ca Primaria va catadicsi sa-si arunce privirea prin actele administratiei; daca ar face-o si-i ridica atestatul administratorului (o fi avand asa ceva?) poate comitetul il va mentine in functie. Care dintre autoritati sta sa faca ordine intr-o asociatie? Si sa zicem ca s-ar gasi vreuna, vine un alt administrator corect, de data asta, si se-apuca sa calculeze si da acelasi rezultat. Ce se face petentul nostru? Se imbolnaveste de nervi. Intre timp poate va asculta de sfatul pe care i l-ati dat sa nu plateasca si se alege si cu penalizari.....Va sa zica si "batut....si cu banii luati". Dar daca are dreptate? Atunci ........ Ati vazut vise care se implinesc in zilele noastre?
Si ma tem ca in cazul in care, dupa indelungi eforturi va ajunge la judecatorie se va trezi ca i se da verdictul: "Vinovat pentru subminarea bunastarii blocului" si va fi pus sa plateasca si ce n-a visat nici in cosmaruri. Gluma, gluma, dar e dramatic ce se poate intampla intr-un microsistem, cum sunt aceste blocuri, daca nu exista oameni implicati si responsabili si autoritati publice capabile sa gestioneze coerent acest microsistem. Legea 230 este suspendata intre cine e seful si cine da cu subsemnatul.
Cineva a scrisca-nu vreau sa mai urmaresc subiectul-Ce inseamna asta ca se termina discutia in Forum asa repede?N-am mai scris niciodata pana acum la vreun For si nu stiu cum trebuie procedat.Sau poate a scris asta vreun ad-tor sau presedinte care procedeaza la fel ca cei de la asociatia mea?Nu intelegcum sa nu intereseze pe propietari de abuzurile care se fac la la asociatie pe banii lor?In ziua de azi si un leu conteaza ca sa nu fim crezuti prosti de hoti.Si mai mult ca asta conteazasa nu ne calce in picioare demnitatea de oameni cu judecata.Ca ei de fapt sunt alesi de noi ca sa ne reprezinte interesele.Vorbesc bine sau bat campii? c
Dv. ati apasat din intamplare pe butonul "nu vreau sa mai urmaresc subiectul" si v-a aparut acest mesaj. Este chiar al Dv. Daca vreti sa urmariti in continuare si sa fiti anuntat daca mai apar mesaje la subiect apasati pe butonul "doresc sa urmaresc acest subiect"
Va rog sa ma ascultati.Situatia incalcita o explic cat pot mai scuri.In anul 2005 ad-tot devine un vecin folosindu-se de legi.,cu comitet dar fara comisie de cenzori pana in 2007 nici un control.Eu--cu vise de dreptate...il dau in judecata ,conform legii.H.G-400/2003 ca nu are voie sa fie ad-tor-1-avea o datorie de 36 milioane vechi la intretinere(datornic mare de 25 ani)2-nu avea atestat.si pierd in instanta!?!?Razbunare imi pune la apa rece(n-am apa calda de 4 ani,nici centrala de ap.)o persoana lunar-54mc,33.mc.72mc?etc.Il actionez in judecata si pierd?!?1Nu platesc si-mi pune penalizari,nu spun la cat s-a ajuns si ma da el pe mine in judecata(numai am amenintare)si s s-ar putea sa castige.Reclamatii la primarie am facut si mi-a raspuns ca legal ei i druma asociatiile nu la controleaza.I-a dat si atestat asa ca-i legal.A facut o adunare gener. cu oamenii lui in 2007 si si-a facut salariul de 7.500.000.lei vechi lunar,il plateste lunar si pe presedinte.Legal nu-i asa?Dar comisia de cenzori este o singura tanara(ilegal categoric)usor de manipulat de el.Anulacesta nu s-a convocat adunarea gener.ca...el este un simplu angajat al comitetului si n-are dreptul.Legal,nu-i asa?Se protesteaza pe la coltul blocului si atat.Unde sa ma mut?unde sa fug?M-am uitat pe Internet dupa o insula in Pacific dar este prea tarziu pentru mine.Am multe inca de spus dar nu stiu cat am voie sa scriu.Si asa cred ca este prea mult.Va multumesc ,altfel ieseam in strada sa urlu....