avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Activitate monik2006

Activitate monik2006

Răspuns la discuția spor doctorat
si eu sunt in aceeasi situatie, chiar nu se poate face nimic? am inteles ca ordonanta respectiva a fost deja atacata la curtea constitutionala si declarata 'constitutionala", dar totusi se mai vehiculeaza faptul ca din 2011 sporul de doctorat pe care cei care au obtinut titlul de doctor inainte de 2010 si pe care acum il primesc sub denumirea de plata compensatorie va fi incorporat in salariu. asta inseamna ca noi, cei cu doctoratul din 2010 nu vom primi in vecii vecilor acest spor, si nu e corect, pe ce baza s-a facut aceasta discriminare, de ce a fost legea respectiva declarata a fi constituionala? de ce este asa ceva 'legal'?
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Avertismentul de plata emis de EOS este datat 12.08.08.
Probabil contractul respectiv s-a incheiat intre Orange si persoana care-mi furase buletinul, pe baza unei semnaturi false. Ciudat este ca la momentul respectiv Orange m-a absolvit de orice plata si nu am mai primit nimic de la ei din 2000(de la incidentul respectiv) pana in prezent; si desi mi-au anulat factura respectiva in baza dovezii de la politie cum ca aveam buletinul furat, deci in mod clar altcineva 'imi furase identitatea', mi s-a spus atunci ca in baza lor de date am ramas ca 'rau platnic' sau ceva in sensul asta, fara posibilitatea de a-mi face un abonament la ei (deci ei nu au inteles nici din actul de la politie ca acel contract trebuia considerat un fals, un act invalid). Mi se pare ciudat si faptul ca factura de la Orange din anul 2000 era de vreo 900 ron, iar EOS mentntioneaza acum o suma de 738 ron. Este posibil sa fi achitat ei vreo chitanta in numele meu, asa cum am citit pe acest site ca se mai procedeaza? Ei mentioneaza faptul ca 'orice plata partiala va fi imputata prevederilor art. 1111 Cod Civil. In cazul neachitarii acestui debit penalitatile de intarziere se vor calcula in continuare pentru fiecare zi de intarziere pana la plata integrala'.
Buna seara,
ma confrunt cu o situatie asemanatoare si v-as ruga sa ma ajutati cu un sfat:
in 2000 mi s-a furat buletinul (lasat la caminul unei facultati din Bucuresti pt. viza de flotant) si s-a creat, in baza documentului furat, un contract cu orange in numele meu. mi s-a emis atunci factura de la orange in valoare de aprox. 900 ron. am mers la orange cu declaratia data de politie cum ca buletinul imi era furat si nu eu incheiasem contractul cu orange. la momentul respectiv orange mi-a anulat factura. recent (august 2008) am primit o notificare de la EOS KSI cum ca as avea de plata:
Debit principal: 738 ron
recalculare penalizari: o ron
Taxa de reziliere: 0 ron.
Data pana la care ar trebui sa platesc aceasta suma este 11. sept. 08.
In caz contrar urmeaza actiunea in instanta.
Ce ma sfatuiti?Va multumesc!