avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate Rebeca37

Activitate Rebeca37

Buna ziua! Am nevoie de o parere. Din cauza ca termin un profil unde nu am foarte multe cunostiinte, am decis sa apelez la un site care se ocupa cu lucrari de licente. Problema este ca nu mi-a convenit ce s-a facut si am cerut sa mi se restituie banii. Mi s-a refuzat acest lucru si au scris ca vor anunta facultatea ca am apelat la ei, si deci aici intervine plagiatul si furtul intelectual. Nu am dorit acest lucru si am transmis ca nu imi mai doresc banii si sa incheiem colaborarea.
Mesajul lasat a fost ca vor pastra conversatia pentru a fi pusa, la nevoie, autoritatilor si ca acea comanda a fost anulata.
Problema este ca ei nu mi-au confirmat in ultimul mesaj daca vor anunta sau nu facultatea la care studiez ca am facut acea comanda la ei. Nici nu am cu cine sa mai discut pentru ca nu mi se raspunde la mesaje.
Din mesajul lasat, considerati ca cei care detin siteul vor anunta facultatea? In cazul in care vor face acest lucru, in conditiile in care eu nu voi folosi nimic din ce au facut, ce probleme pot avea?