avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am nevoie de o parere. Din cauza ca termin ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am nevoie de o parere. Din cauza ca termin un profil ...

Buna ziua! Am nevoie de o parere. Din cauza ca termin un profil unde nu am foarte multe cunostiinte, am decis sa apelez la un site care se ocupa cu lucrari de licente. Problema este ca nu mi-a convenit ce s-a facut si am cerut sa mi se restituie banii. Mi s-a refuzat acest lucru si au scris ca vor anunta facultatea ca am apelat la ei, si deci aici intervine plagiatul si furtul intelectual. Nu am dorit acest lucru si am transmis ca nu imi mai doresc banii si sa incheiem colaborarea.
Mesajul lasat a fost ca vor pastra conversatia pentru a fi pusa, la nevoie, autoritatilor si ca acea comanda a fost anulata.
Problema este ca ei nu mi-au confirmat in ultimul mesaj daca vor anunta sau nu facultatea la care studiez ca am facut acea comanda la ei. Nici nu am cu cine sa mai discut pentru ca nu mi se raspunde la mesaje.
Din mesajul lasat, considerati ca cei care detin siteul vor anunta facultatea? In cazul in care vor face acest lucru, in conditiile in care eu nu voi folosi nimic din ce au facut, ce probleme pot avea?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 19:01, 10 Iunie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Amenințarea cu plagiatul și furtul intelectual e caraghioasă venind de la ei :)
Absolut sigur nu vor anunța facultatea, nu au niciun interes s-o facă. Le ajunge că v-au jumulit bine de bani cu minim de efort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune licenta Nataliaa29 Nataliaa29 Buna ziua, In primavara am dat comanda pentru o lucrare de licenta. Am conversatiile in care ii solicit respectivului ca lucrarea sa nu fie plagiata, ... (vezi toată discuția)
Lucrare licenta carmenolaru carmenolaru Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pot recupera o suma de bani si cum , platita unei firme de redactare la comanda , care la randul ei a facut o lucrare ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? gerrardd gerrardd Buna seara tuturor. Am o intrebare. Anul acesta, in vara am cumparat o lucrare de licenta de pe un site din Romania. Administratorul site-ului respectiv m-a ... (vezi toată discuția)