Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pot recupera o suma de bani si cum , platita unei firme de redactare la comanda , care la randul ei a facut o lucrare foarte slaba , motiv pt care nu am fost inscris la examenul de licenta deoarece lucrarea era foarte prost intocmita.Ma intereseaza care sunt pasii de urmat in recuperarea banilor. Vreau sa mentionez ca nu am decat convorbirile cu ei si depunerile numerar in contul firmei respective. Multumesc
Lucrarea de licenta trebuia sa o faceti singura sub indrumarea unui profesor coordonator, pe baza unui schelet si a unei bibliografii specificate de indrumator, iar daca dumneavoastra nu detineti mijloace tehnice de redactare computerizata atunci apelati la serviciile unei firme pentru redactare si legare , nimic mai mult . Din cate inteleg, ati apelat la serviciile unor plagiatori si acum trebuie sa suportati consecintele. In ceea ce priveste recuperarea banilor e mai dificil pentru ca firma a onorat comanda dumneavoastra pentru care ati primit in schimbul banilor un produs. Faptul ca acest produs este de calitate slaba este o alta poveste.
o lucrare de licenţă se presupune că este rodul inteligenţei creative a dvs. nu a unei firme. Dacă nu aveţi nici un contract cu ei, este foarte greu să recuperaţi bani, dvs. nu aţi citit licenţă când aţi luat-o de la ei? s-au nici măcar nu ştiţi despre ce este vorba în aceea licenţă.
Va asigur ca daca se afla ce ati facut puteti avea probleme si mai mari cu facultatea, de exemplu excluderea de la examen pe o anumita perioada sau exmatricularea. Deci banii pierduti raman pierduti.