Pai ei nu au avut copii. Iar eu sa il,, oblig" sa faca asta doar ca imi trebuie mie un acord nu prea cred ca pot
Mai concret acel acord nu ar putea fi dat si semnat inprezenta juristului de la primarie?
Buna ziua! Intampin o problema cu acordul vecinilor in vederea deschiderii unei frizerii. In speta unul dintre vecini este de acord insa nu poate face acordul in forma autentica pt ca sotia este decedata iar el nu are partajul succesoral facut.primaria nu ofera nicio solutie. Ce este de facut?multumesc
Buna ziua ! Este corecta descrierea "a stationat neregulamnetar cu auto marca- cu nr - pe str.- in zona de actiune a indicatorului oprirea interzisa" si prevazuta de art.108/1/b/7 si art 100/2 din oug 195
Buna ziua! Vreau sa deschid o frizerie insa intampin o problema la acordul vecinilor. Dumnealor sunt plecati de foarte mult timp din tara si nu le pot lua acordul. Am fost la asociatia de proprietar si administratorul mi.a dat o declaratie prin care a mentionat ca cei 2 veccini sunt plecati insa cei de la urbanism spun ca nu este suficinet. Ce pot face?