Va multumesc pentru raspuns. Am reusit sa dau de persoana careia i-am vandut masina si mi-a spus ca a vandut masina la randul ei unei persoane din Bucuresti. I-am spus sa-mi trimita o copie dupa contractul de vanzare cumparare. In raspunsul pe care il voi formula Politiei voi explica clar ce s-a intamplat.
Ce ma nedumereste in continuare: ce sa fac ca masina sa nu mai figureze la finante pe numele meu? pentru ca lantul deja s-a lungit...cine stie daca respectivul nu a vandut-o altcuiva si tot asa...deja ma doare capul....
Ce-i de facut?
Buna ziua,
Problema de care ma lovesc este urmatoarea: anul trecut, in 14 dec, am vandut masina proprietate personala unei persoane domiciliata in alt judet (eu sunt din CJ, cumparatorul in TM). Mi s-a spus ca radierea se va face la domiciliul cumparatorului, respectiv in TM, in momentul inmatricularii acesteia. Ieri am primit o amenda de radar fix, inregistrarea fiind din data de 10.03.2008, masina figurand tot pe numele meu si avand numere de inmatriculare de Cluj. Mi se solicita sa comunic conducatorul autoturismului.
Ce sfat imi dati? Ce trebuie sa fac in acest caz? Mentionez ca am contractul de vanzare cumparare datat cu 14.12.2007 dar nu stiu cum trebuie sa procedez in continuare.
Va multumesc,
Andrei Petrescu