avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate Picu Motanu

Activitate Picu Motanu

Salut!

Se poate face schimbare de nume si prenume?
In cazul meu din Apostol Gheorghe Razvan sa imi schimb numele in Dinu Razvan?
Se poate schimba numele si pe diploma de BAC?
Dar diploma de licenta? In cazul in care voi schimba numele si vreau sa fac o facultate ce nume va fi pe diploma de licenta? Numele vechi sau nou?
Vreau sa-mi schimb numele pentru ca nu am mostenit nimic din partea lui taica-miu.
Cat timp dureaza sa schimb numele?
Cat ar costa toata treaba?
Salut!

Am si eu o nedumerire.

Am carte provizorie de identitate si vreau sa fac un imprumut ipotecar la banca. Banca a vazut ce buletin am si mi-a cerut si actele de mutatie(de inchiriere sau comodat). Eu am decat o anexa dintr-un act de comodat incheiat cu o agentie de imobiliara. Agentia mi-a oprit ea tot actul de comodat zicand ca o sa mi-l dea peste cateva saptamani si nu la mai dat.

Si nici nu vrea sa il mai dea invocand felul de scuze ca sunt ocupati sau ca o sa ma rezolve.(ca o sa mi-l dea). Eu platesc chirie la aceea agentie, proprietarul fiind fugit din tara.

Acum vreau sa-mi fac mutatie la un prieten, la o adresa care nu domiciliez. Ca sa pot sa-mi schimb cartea provizorie cu buletin flotant.

Intrebarea mea este daca Banca o sa-mi ceara pe langa noul buletin si ceva acte care sa justifice ca domicliez la adresa din noul buletin. (sa ceara acte de comodat/inchiriere).