avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Salut! Se poate face schimbare de nume si prenume? In ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Salut! Se poate face schimbare de nume si prenume? In cazul meu ...

Salut!

Se poate face schimbare de nume si prenume?
In cazul meu din Apostol Gheorghe Razvan sa imi schimb numele in Dinu Razvan?
Se poate schimba numele si pe diploma de BAC?
Dar diploma de licenta? In cazul in care voi schimba numele si vreau sa fac o facultate ce nume va fi pe diploma de licenta? Numele vechi sau nou?
Vreau sa-mi schimb numele pentru ca nu am mostenit nimic din partea lui taica-miu.
Cat timp dureaza sa schimb numele?
Cat ar costa toata treaba?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2022
Picu Motanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:51, 6 Iunie 2022
Dinu de la cine? Va trebui sa motivati, eventual sa aveti declaratia celui de la care doriti sa preluati numele. Pe diploma de studii nu vi se schimba numele intrucat la data dobandirii dvs. aveati numele de Apostol. Schimbarea de nume dureaza cam 3 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare prenume biancad14 biancad14 Buna ziua, De curand mi-am schimbat prenumele, mai exact am renuntat la numele de sfant pe care il aveam, iar acum am doar nume si prenume, fara nume de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)