Avem o problema: in urma cu 2 luni am dat o comanda si un avans de 60% societatii sc vip expert design srl, din Arges pentru o usa sectionala, usa care trebuia montata in maxim 2-3 saptamani. Au trecut 2 luni, timp in care i-am sunat de mai multe ori si ne-au amanat de la o saptamana la alta. Intre timp constructia fiind terminata, a trebuit sa cumparam usa de la alta firma, dar acum nu mai putem recupera avansul de 60%. Cum sa procedam? Unde sa apelam? Acestia nu au facut un contract cu noi, avem comanda adta catre ei, chitanta si factura pentru plata efectuata, si un angajament semnat de unul din actionari - semnatura + nume in clar + serie si numar de buletin, deoarece a motivat ca stampila nu se afla la el, se afla la celalalt actionar, care era plecat - prin care se angaja sa daca pana pe 15 august nu ne aducea usa, ne returna banii. Dar iata ca nu ne-a adus nici usa nu vor sa ne returneze nici banii. Unde am putea apela? Pagubitii suntem de asemenea o societate. Am putea rezolva ceva fara contact? Sau luam si noi vreo amenda ca nu am facut contract cu ei? Au fost foarte smecheri: au spus sa dam avnsul, pentru a incepe cat mai repede fabricarea usii, si vin apoi cu un model de contract sa-l completam si nu au mai vrut sa vina cu nici un contract, dupa ce s-au vazut cu banii incasati.
Va multumesc!