avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Activitate marian_bucur

Activitate marian_bucur

Daca AG aproba, se poate face cu firma autorizata. Nu stiu daca trebuie autorizatie pentru modificarea instalatiei electrice

fun_fun a scris:

marian_bucur: Wow! Se poate monta asa ceva? Sunt pompierii de acord cu asa ceva? Nu e necesara autorizatie de constructie pentru asta?

Partea cea mai "ciudata" apare atunci cand membri ai asociatiei fara proprietati in parcarea subterana (loc parcare sau boxa, pentru ca si boxele sunt in acelasi lot cadastral cu parcarile) voteaza in AG folosirea infrastructurii electrice de catre unii membri care vor sa instaleze statii de incarcare auto electrice in paecarea subterana. Nu inteleg cum cineva care nu e proprietar pe un lot cadastral poate decide prin vot doar ca are calitatea de membru al Asociatiei.
Buna ziua,

Aveti noutati?

marian_bucur a scris:

Parcare subterana face parte dintr-un lot cadastral diferit de lotul cadastral al blocului. Acesta are cota parte utila din lotul cadastral din care face parte.
Imobilul are CF 231xx71 si parcarea are CF 23xx72.
In dezmembrare este asa: loc parcare nr. XX avand nr cadastral 23xx72-C1_U239 in suprafata 20 m2 din care 20m2 utili si cota parte comuna fortata din lotul cadastral al parcarii.

fun_fun a scris:

Referitor la mesajul meu din 7 aprilie 2021, va transmit ca am scos documentatia de cadastru, iar parcarile subterane nu au suprafata utila,
Cauza e in instanta deja.

Prin parcarea subterana se afla caile de acces catre curtea comuna de categorie curti constructii- lot acces
Parcare subterana face parte dintr-un lot cadastral diferit de lotul cadastral al blocului. Acesta are cota parte utila din lotul cadastral din care face parte.
Imobilul are CF 231xx71 si parcarea are CF 23xx72.
In dezmembrare este asa: loc parcare nr. XX avand nr cadastral 23xx72-C1_U239 in suprafata 20 m2 din care 20m2 utili si cota parte comuna fortata din lotul cadastral al parcarii.

fun_fun a scris:

Referitor la mesajul meu din 7 aprilie 2021, va transmit ca am scos documentatia de cadastru, iar parcarile subterane nu au suprafata utila,
Cauza e in instanta deja.

Buna ziua,

Si in ansamblu rezidential in care locuiesc exista aceasi problema. La subsolul blocului, dar pe un tronson separat cu CF separat, exista parcari subterane vandute nominal si cu nr de cadastru. Firma de administrare le-a adunat impreuna cu suprafetele utile din imobil si platim pentru aceste locuri de parcare servicii de care nu beneficiem (apa meteorica, curatenie si comisioane bancare),salarii si administrare. Eenergia electrica folosita in acesta parcare subterana este asimilata la energie consumata de spatii comune si impartita la nr de persoane.
Administratorul sustine ca asa spune legea, consumurile de energie se platesc pe nr de persoane.