Buna ziua,urgent :(,de un sfat.
Mai intai sa va prezint situatia.La inceputul lunii iulie am fost selectionat de catre o firma din Constanta pentru postul de Consilier de vanzari.
Pe data de 8 iulie am plecat la Ct pt training si semnarea contractului.Deja au aparut preimele "bube".In contract a fost trecut doar 60% din salariul restul urmand sa fie primit din surse externe - un Off shore.
desi in contract ortarul de munca e de luni pana vineri,la firma se munceste si sambagit si voi ta cate 4 ore.
Daca pana acum sunt lucreuri pe care l-ati mai auzit ,ca si mine de altfel sa ajung la miezul problemei.
Dupa 3 saptamani de la inceperea activitatii mie si colegului anagajat odata cu mine,ni s-au cerut Demisiile in alb,asa ca sa fie acolo.Ni sa- spus "Politica firmei,nimic negociabil".Am refuzat ,dar nu si colegul meu.
Intre mine si conducere au fost cateva discutii telefonice,in care mi s-a cerut insistent sa-mi prezint demisia.
La refuzurile mele repetate,sambata 30.08.2008 s-a prezentat la Bucuresti directorul firmei si mi-a retras telefonul de serviciu,laptop-ul si dreptul de a utiliza masina de serviciu.
Situtia e neschimbata inca.Mi sa- spus clar ca daca n semnez acesata demisie in alb,la sfarsitul periodei de proba contractul nu-mi va mai fi prelungit si daca pana atunci ma "incapatanez sa raman " voi fi platiti cu cei 60 % din contract -practic echivalentul chiriei #-o pe care o platesc.
Acum sunt cu demisia aceasta pe masa,scrissa si semnata,gata de trimis prin curier la Ct.
Acum ma tem ca nici acest pas nu-mi garanteaza acum ca luni nu voi fi dat afara.
Ar mai fi si altele de spus dar nu mai am timp.
Ce ma sfatuiti?
Va multumesc anticipat