avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate Claudiaaaaay

Activitate Claudiaaaaay

Răspuns la discuția Cum sa scap de dosar penal
O să angajez un avocat. O ultima întrebare dacă nu vă supărați pozele și amprentele vor fii șterse dacă voi primi Amanda?

Av. Liviu Voinea a scris:

Inchisoare suspendata sub supraveghere sau amenda.
Angajati avocat,nu procurorul stabileste pedepsele,ci doar un judecator.

Răspuns la discuția Cum sa scap de dosar penal
Dacă nu va fii posibilă o împăcare lucrul cel mai probabil va fii închisoarea?

Av. Liviu Voinea a scris:

Angajati avocat si impreuna cu el stabiliti daca mai este posbila o impacare in cazul dvs sau poate un acord de recunoastere a vinovatiei.

Am 18 ani împliniți și acum câteva zile am făcut o fapta foarte urata și rușinoasă, și adică am furat dintr-un Mall 3 articole aproximativ cu o valoare de 300 de lei. Au chemat politia nu au vrut să ma ierte şi nici nu îmi o dat posibiltatea sa plătesc articolele. Mă au dus la politie îmi au luat amprentele și îmi au făcut poze. Îmi o spus un polițist ca mă vor suna și să răspund la primul apel făcut pentru un fel de sentinţa parcă dacă am înțeles bine. Acolo procurorul va hotărâ ce pedeapsa sa primesc închisoare sau amenda. Eu pana acum nu am făcut niciodată așa ceva și nu am antecedente penale, este prima dată că am greşit am făcut fără sa gândesc și vreau sa știu vă rog ce se va întâmpla cu mine? Voi primi închisoare pentru fapta aceasta? Dosarul penal o sa fie șters? Va rog ca nu ştiu ce se va întâmpla îmi e frica vă rog frumos.