avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum sa scap de dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum sa scap de dosar penal

Am 18 ani împliniți și acum câteva zile am făcut o fapta foarte urata și rușinoasă, și adică am furat dintr-un Mall 3 articole aproximativ cu o valoare de 300 de lei. Au chemat politia nu au vrut să ma ierte şi nici nu îmi o dat posibiltatea sa plătesc articolele. Mă au dus la politie îmi au luat amprentele și îmi au făcut poze. Îmi o spus un polițist ca mă vor suna și să răspund la primul apel făcut pentru un fel de sentinţa parcă dacă am înțeles bine. Acolo procurorul va hotărâ ce pedeapsa sa primesc închisoare sau amenda. Eu pana acum nu am făcut niciodată așa ceva și nu am antecedente penale, este prima dată că am greşit am făcut fără sa gândesc și vreau sa știu vă rog ce se va întâmpla cu mine? Voi primi închisoare pentru fapta aceasta? Dosarul penal o sa fie șters? Va rog ca nu ştiu ce se va întâmpla îmi e frica vă rog frumos.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:41, 29 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Dacă nu va fii posibilă o împăcare lucrul cel mai probabil va fii închisoarea?

Av. Liviu Voinea a scris:

Angajati avocat si impreuna cu el stabiliti daca mai este posbila o impacare in cazul dvs sau poate un acord de recunoastere a vinovatiei.

~ Conținut șters la cerere ~
O să angajez un avocat. O ultima întrebare dacă nu vă supărați pozele și amprentele vor fii șterse dacă voi primi Amanda?

Av. Liviu Voinea a scris:

Inchisoare suspendata sub supraveghere sau amenda.
Angajati avocat,nu procurorul stabileste pedepsele,ci doar un judecator.

Nu veți ajunge după gratii.
Deci, nu trebuie sa fiti speriat din acest motiv.

Este insa bine sa va angajati avocat ca sa beneficiați de o apărare foarte bună și sa facă tot posibilul ca sa scăpați de cazier.

Claudiu Lascoschi
BUCUREȘTI
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin, consecințe Ariankan Ariankan Spre rușinea mea am furat dintr.un magazin de haine 3 lucruri (în valoare de 1050 ron)și am fost prins.A venit politia care a întocmit proces verbal și ... (vezi toată discuția)
Furt prima abatere,prejudiciu recuperat ContSters478249 ContSters478249 Bună ziua! Îmi poate răspunde cineva concret ce se va intampla cu mine ,am facut o mare greseala sustragand dintr\'un hipermarket produse in valoare de ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin martensftw martensftw Salut am 20 de ani , azi am fost intr-un magazin am furat de 536.66 lei in incinta mall-ului Afi Palace .am intrat in magazin am bagat in ghiozdan hainele , ... (vezi toată discuția)