avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Furt prima abatere,prejudiciu recuperat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Furt prima abatere,prejudiciu recuperat

Bună ziua! Îmi poate răspunde cineva concret ce se va intampla cu mine ,am facut o mare greseala sustragand dintr'un hipermarket produse in valoare de 378ron (a 2a zi am plătit produsele )prejudiciul fiind recuperat. Am fost la Politie cu copia dupa bon,au pus'o la dosar,mi'au zis ca o sa ma sune la telefon cineva si ca voi primi prin Posta ceva ,nu stiu exact ce (am mari probleme cu memoria avand o boala autoimuna ).Sunt in panică pana la un raspuns din partea lor (nu stiu ce ma asteapta )ma simt fara rau...la politie am dat o declaratie recunoscând fapta.cat dureaza pana imi răspund ,eu vreau sa plec din tara ,mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters478249 , utilizator 10:22, 24 Iunie 2018
Nu va panicati.
Nu ajungeti la inchisoare si se p9ate sa scapati si de cazier daca va angajati avocat ca sa aveti aparare in urmarirea penala.
La politie am dat doar o declaratie insa nu mi so facut poze sau luat amprente, are vreo importanta asta!?am citit aici pe site cazuri similare cu al meu si lor li so facut poze si luat amprente. ..este oare o diferență?sau Ii suficient ca am fost filmată pe camera hipermarket 'ului?!Nu prea inteleg diferențele. ..

Anonnim12 a scris:

Bună ziua! Îmi poate răspunde cineva concret ce se va intampla cu mine ,am facut o mare greseala sustragand dintr'un hipermarket produse in valoare de 378ron (a 2a zi am plătit produsele )prejudiciul fiind recuperat. Am fost la Politie cu copia dupa bon,au pus'o la dosar,mi'au zis ca o sa ma sune la telefon cineva si ca voi primi prin Posta ceva ,nu stiu exact ce (am mari probleme cu memoria avand o boala autoimuna ).Sunt in panică pana la un raspuns din partea lor (nu stiu ce ma asteapta )ma simt foarte rau...la politie am dat o declaratie recunoscând fapta.cat dureaza pana imi răspund ,eu vreau sa plec din tara ,mulțumesc anticipat.

mesaj sters

mesaj sters

Alte discuții în legătură

Furt just980 just980 Buna seara! Am furat dintr-un supermarket produse in valoare de 46 de lei, m\'au prins, m\'au pus sa dau o declaratie cu ce am facut pe care mi\'am trecut ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap de dosar penal Claudiaaaaay Claudiaaaaay Am 18 ani împliniți și acum câteva zile am făcut o fapta foarte urata și rușinoasă, și adică am furat dintr-un Mall 3 articole aproximativ cu o ... (vezi toată discuția)
Furt hipermarket AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Bună ziua! Astăzi eu, soțul și copilul am fost la cumpărături în hipermarket. Soțul a scanat prin aplicație toate produsele. Posibil din ... (vezi toată discuția)