avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt

Buna seara! Am furat dintr-un supermarket produse in valoare de 46 de lei, m'au prins, m'au pus sa dau o declaratie cu ce am facut pe care mi'am trecut seria si nr-ul din buletin. Nu au chemat politia, mi'au interzis sa mai lucrez vreodata in vreunul din supermarketurile lor. Un angajat al magazinului m'a insotit la casa unde am achitat produsele si m'au lasat sa plec. As vrea sa stiu daca ma mai pot acuza de ceva dupa toate acestea. Precizez inca o data ca am dat o declaratie si sunt si dovezile de pe camerele de filmat.
Cel mai recent răspuns: just980 , utilizator 00:53, 19 Ianuarie 2014
De putut ar putea dar nu au vrut si nici nu ar avea sens.
Daca vroiau chemau politia pe loc.
Ati scapat dar sa fiti cuminte pe viitor...
multumesc pentru raspuns. o sa fiu cuminte, nu vreau sa mai trec prin asa ceva vreodata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala miha14 miha14 sora mea are o plangere penala pt. furt, eu nu as numi-o asa dar asa a fost inregistrata la politie. La un supermarket, nu spun nume sa nu fac reclama ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket valenaru valenaru Am fost prins la furat intr-un supermarket si odata venita politia, a cerut datele mele,ale paznicului si ale sefei de tura. Sefa de tura a spus ca ea da ... (vezi toată discuția)
Am fost filat (informatie din inteior) bogdannnn bogdannnn Am o mare problema ! in care singur m-am bagat. Am furat in mod repetat bunuri din diferite supermarketuri fara a fi prins, bunurile respective avand valoarea ... (vezi toată discuția)