Am o mare problema ! in care singur m-am bagat. Am furat in mod repetat bunuri din diferite supermarketuri fara a fi prins, bunurile respective avand valoarea de cam 50 ron. de curand am primit o informatie de la un politist ca mi-a fost vazuta masina si mi sa luat nr de inmatriculare.Ce este de facut ?? in afara de cumintit ca asta am facut-o deja
Ati facut lucrul cel mai important: v-ati cumintit.Sper sa o fi facut definitiv...
Daca exista probe impotriva dvs. , de pilda camerele de supraveghere au surprins actiunile dvs. prin magazine, iar cei indreptatiti au depus plangere, nu prea aveti cum sa negati, astfel incat, v-ar trebui ceva noroc pentru a beneficia de unele circumstante atenuante, avand posibilitatea, in caz ca veti fi urmarit penal, sa recunoasteti fapta , beneficiind astfel de reducerea pedepsei.
daca este o suma mica 50 lei , eventual o amenda administrativa.....pe art 18 cp fapta nu prezinta pericol social al unei infractiuni, cu toate astea insa este in forma continuata deci avem un posibilitatea aplicarii unui spor la pedeapsa ptr furt calificat. dar depinde de prejudiciul cu care va coreleaza , eu zic insa ca va retineau ptr declaratii daca exista o plangere prealabila a partii vatamate;
nu aveti ce sa faceti, decat in conditiile in care va retin ptr declaratii sa recunosteti sa platiti produsele furate si sa colaborati cu politia ptr a putea beneficia de circumstante atenuate
Stati linistit, nu va "fileaza" nimeni pt 50 de lei:)). Totusi, renuntati la astfel de fapte pt ca in orice moment pot fi sesizate organele de cercetare penale si veti raspunde pt infractiunile savarsite.
Plangere penala
miha14
sora mea are o plangere penala pt. furt, eu nu as numi-o asa dar asa a fost inregistrata la politie.
La un supermarket, nu spun nume sa nu fac reclama ... (vezi toată discuția)
Hipermarchet
ContSters174266
Buna ziua,am gresit intr-un moment de panica si am incercat sa imi insusesc 4 cartoane de tigari dintr-un hipermarchet dar pana la urma am gandit ca nu este ... (vezi toată discuția)