Buna ziua,
In urma cu o saptamana, am fost fara sa vreau martora unor evenimente, fiind la cumparaturi cu o prietena. Aceasta a sustras dintr-un hipermarket unele produse, la iesire, am fost oprite de un agent de paza. M-au luat si pe mine la cotrobait,dar m-au lasat in pace cand au vazut ca sunt ok si nu aveam nimic suspect la mine. Prietena mea era deja alba la fata,a scos produsele sustrase...
La inceput au amenintat-o cu dosar penal, cu politia... Dupa aceea, agentul de paza s-a apucat si a scris pe ceva care semana a factura sau ceva de genul, toate produsele sustrase si a completat si datele din buletin. I-a zis ca daca achita suma totala, de 3 ori, nu cheama politia... Prietena mea s-a aratat dispusa sa incerce sa faca rost de bani,chiar intreband de o casa de amanet,unde sa-si amaneteze verigheta, doar sa scape... Pana la urma, cand s-a facut totalul, au pus-o sa plateasca doar suma respectiva (nemultiplicata cu nimic). Prietena mea a zis ca ok, a chemat pe cineva sa-i aduca banii, dar domnul de la paza i-a zis ca poate achita returnand produsele deja cumparate si care erau in cos, iar dupa aia sa dispara din magazin pentru ca o sa aiba ei grija sa dea "ordin de interdictie de a mai intra in orice hipermarket din Bucuresti".
De o saptamana prietena mea e agitata si nu-si gaseste locul,intrebandu-se ce se va alege de ea... Politia nu a fost chemata,n-a fost facut proces verbal, nu a semnat nimic si nu i s-a facut copie dupa buletin (doar datele completate pe acea foaie). Exista sanse sa se trezeasca chemata totusi la politie?
Ce inseamna interdictia aceea de care vorbea agentul de paza? Daca totusi intra in magazinul respectiv, dar e "cuminte" (ca si-a invatat lectia cu varf si indesat), cum isi dau seama cei de la paza? Ce se intampla daca sa zicem ca domnii de la paza o "vad" sau afla ca a incalcat "interdictia"?
Va multumim
Cel mai recent răspuns:
ContSters67366 , utilizator
16:04, 30 Iunie 2013