avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hipermarchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hipermarchet

Buna ziua,am gresit intr-un moment de panica si am incercat sa imi insusesc 4 cartoane de tigari dintr-un hipermarchet dar pana la urma am gandit ca nu este bine ceea ce fac si le-am lasat in interiorul magazinului,de vazut m-a vazut camera dar nu ma oprit nimeni am plecat acasa sunt acasa nu ma cautat nimeni pana acuma se poate intampla ceva ulterior?Va multumesc
Practic nefinalizandu-va intentia ,de fapt renuntand la comiterea faptei,nu cred ca veti avea probleme,dar singurul sfat poate fi acela de a va controla si mai mult cand aveti astfel de"instincte" sau sa tineti mainile cat mai adanc bagate in buzunare.
Ganduri bune !
bine ca mi-am dat seama la timp ca o pateam,mie imi este teama ca nu cumva sa se duca cu inregistrarea la politie si sa ma caute sa dau explicatii.din cate am inteles nu se poate constitui furt daca nu treci de linia caselor de marcat
Nu veti pati nimic, fiindca v-ati desistat, adica ati renuntat la luarea bunurilor , inainte de a incerca sa iesiti din magazin.Insa, confrom si sfaturilor colegului , ar fi bine ca aceasta intamplare sa fie ca un semnal de alarma pentru dvs. pentru ca in viitor sa nu mai incercati asa ceva. Chiar daca v-a vazut camera , se intampla uneori sa luam ceva de pe raft si apoi sa ne razgandim si sa punem la loc.
eu nu le-am pus chiar de unde le-am luat ca numai aveam cum dar le-am lasat in magazin asta cred ca este cel mai bun lucru pe care l-am facut sa le las
aaaaaw a scris:

bine ca mi-am dat seama la timp ca o pateam,mie imi este teama ca nu cumva sa se duca cu inregistrarea la politie si sa ma caute sa dau explicatii.din cate am inteles nu se poate constitui furt daca nu treci de linia caselor de marcat

si chiar daca ai fi furat si chiar daca se duceau cu inregistrarea la politie crezi ca te descopereau?:O.....daca nu ai mai avut nicio treaba cu politia, nu esti pe fisa lor operativa scapi fara probleme B-)......singura sansa sa te descopere este sa dai de vreun politist care te cunoaste personal si care nu-si tine gura:P

Alte discuții în legătură

Insusire articol din magazin fara intentie ContSters337003 ContSters337003 ieri am intrat intr un magazin altex , m am uitat la niste produse si am plecat fara sa vreau cu un set de baterii in mana, nu in buzunar,chiar nu mi am dat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. Îmi e foarte rusine dar am comis ceva. am si eu o ... F. E. T. F. E. T. Buna ziua. Îmi e foarte rusine dar am comis ceva. Am si eu o intrebare. Ieri am intrat la un magazin si am pus in rucsac produse alimentare in valoare de 46 ... (vezi toată discuția)
Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)