avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Îmi e foarte rusine dar am comis ceva. Am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Îmi e foarte rusine dar am comis ceva. Am si eu o ...

Buna ziua. Îmi e foarte rusine dar am comis ceva. Am si eu o intrebare. Ieri am intrat la un magazin si am pus in rucsac produse alimentare in valoare de 46 lei. Au chemat politia,am dat declaratie. Mai de parte ce se va intampla? Poate ajunge cazul in instanță. Cei de la magazin au spus ca ma urmaresc de mai mult timp,, ca se vede pe camemere, dar acuma a fost prima oara ca mau oprit.. Va rog sa-mi dati un sfat ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: F. E. T. , utilizator 22:30, 17 Septembrie 2020
e prima oara cand v-a oprit sau prima cand ati furat ? daca au chemat politia si ati dat declaratie, or fi intocmit dosar penal pt furt calificat ca aia e si va dura ceva pana se va termina, va va mai chema probabil la sectie pt alte declaratii, oricum, veti afla.. se poate sa nu ajungeti in instanta, depinde de mai multe aspecte, procurorul va emite o rezolutie.
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator
E prima oara cand mau oprit.

Va spun sincer in total de 3 ori sa intamplat ca am luat bunuri din acel magazin, dar prima oara ca mau oprit. Dar au spus ca se vede pe camere ca am luat produsul de pe raft, si ca nu am platit. Dar sincer cand am bagat in rucsac aia nu se vede nicăieri. Sa caut un avocat? Ce-mi recomandati? Mor de rusine, credetima, nu stiu efectiv de ce am facut prostia asta.
gi-jane2 a scris:

e prima oara cand v-a oprit sau prima cand ati furat ? daca au chemat politia si ati dat declaratie, or fi intocmit dosar penal pt furt calificat ca aia e si va dura ceva pana se va termina, va va mai chema probabil la sectie pt alte declaratii, oricum, veti afla.. se poate sa nu ajungeti in instanta, depinde de mai multe aspecte, procurorul va emite o rezolutie.

am inteles ca doar acum v-au oprit, intrebam, daca doar acum ati furat, nu de cate ori v-au oprit, poate au ajuns mai multe imagini din mai multe date la politie, asta era ideea.
mai asteptati o vreme si mergeti si vb cu cel care se ocupa de dosarul dvs si vedeti cum stati, va duceti spasit , regretati, bla, bla.. nu incepeti cu nu se vede, daca ati declarat ca ati furat. Parerea mea e ca ce va urma tine intr-un procent si de atitudinea dvs, una e sa te duci cu tupeu.. ca ce mare lucru ca am furat, ca valoare mica, ca nu conteaza si alta e sa va vada ca va caiti, ca nu stiti ce ati avut in cap, ca v-a tentat etc..
sincer, nu cred ca veti ajunge in instanta pt o gainarie..
vedeti cum decurge discutia si daca e cazul apoi, , va luati si avocat, oricum nu mai dati declaratii care sa va bage si mai rau .
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insusire articol din magazin fara intentie ContSters337003 ContSters337003 ieri am intrat intr un magazin altex , m am uitat la niste produse si am plecat fara sa vreau cu un set de baterii in mana, nu in buzunar,chiar nu mi am dat ... (vezi toată discuția)
Perchezitie rucsac agenti paza in supermarketuri sergiu03 sergiu03 Buna, Tocmai ce am avut o contra cu agentii de paza de la unul din miile de magazine MegaImage din Bucuresti. Mai pe scurt, magazinul in cauza este la ... (vezi toată discuția)
Presupun urmatoarele: o persoana care iese dintr-un spatiu comercial ... cris2d2 cris2d2 Presupun urmatoarele: o persoana care iese dintr-un spatiu comercial este acostata de paznic la iesire si somata sa-i arate continutul bagajului (sau este ... (vezi toată discuția)