avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Insusire articol din magazin fara intentie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Insusire articol din magazin fara intentie

ieri am intrat intr un magazin altex , m am uitat la niste produse si am plecat fara sa vreau cu un set de baterii in mana, nu in buzunar,chiar nu mi am dat seama!! am fact piata , iar dupa o ora mi am dat seama de ce am facut:O si m am intors in magazin si am pus bateriile la loc. sunt foarte disperat in caz ca am fost vazut pe camere, pot sa fiu cautat de politie? sa mise faca dosar penal?? va implor un raspuns


~ Conținut șters la cerere ~
credeti ca s putea sa fiu cautat de politie? sunt exrem de disperat
dupa ce amfacut piata, adica maxim o ora m am intors la magazin cu bateriile
Mergeti la magazin si explicati situatia. E mai indicat decat sa stati sa vedeti daca va cauta politia. E un fel de autodenunt, si cred ca cei de acolo vor intelege situatia si vor trece peste acest incident.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Acuzare furt din magazin laur007g laur007g Buna ziua! Cu putin timp in urma am avut in incident in unul din magazinele din Germania. Eram in magazin si vroiam sa cumpar un Memory Stick in valoare de 10 ... (vezi toată discuția)
Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)
"furt" hypermarket sorin1992 sorin1992 Buna Ziua.Am fost acuzat eu si niste prieteni pe nedrept ca am furat din hypermarket Real si as dori sa stiu, daca, nu am iesit cu nimica din ... (vezi toată discuția)