Știu că e de bun simț să îl lași în afara magazinului dar nu toate magazinele au spatii de depozitat bagaje.
Oricum, nu asta e problema, ci situația la care se poate ajunge când e vorba să fii oprit, interogat, percheziționat pe motive false. Clientul știe că nu a furat, paznicii fac abuz și acuză pe false motive că a furat (pentru a crește în ochii șefilor, pentru a obține te miri ce foloase sau doar fiindcă au o dorință sadică să procedeze așa).
Un client acuzat trebuie să-și dovedească vinovăția sau nevinovăția înaintea celor care îl acuza? Adică, nu acuzatorii trebuie să-i dovedească că a furat? Aici nu merge pe vorbe ci pe fapte.
Clientul CINSTIT dar aiurit (nu e o crimă să fii aiurit și să întri cu cumpărături) ar trebui să ceară ajutorul poliției în acest caz, fiindcă este hărțuit.
După părerea dvs, în ce bagaj personal ar introduce un hoț mai ușor produsele? În poșeta de pe umăr sau in rucsacul de pe spate? M-am lovit de multe ori de paznici de supermarket obtuzi, care îmi atrăgeau atenția să sigilez rucsacul din spate, in timp ce doamne cu ditamai poșetele treceau nestingherite.
Cosanzeana9 a scris:
cris2d2: Una e poșeta unde pot fi obiecte din care s-a consumat deja o parte și alta e bagajul...
Oricum, de bun simț dar și obligatoriu e să-ți lași bagajul în spațiul special de la intrare că să eviți situațiile de genul celei prezentate mai sus.