avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am fost filat (informatie din inteior)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am fost filat (informatie din inteior)

Am o mare problema ! in care singur m-am bagat. Am furat in mod repetat bunuri din diferite supermarketuri fara a fi prins, bunurile respective avand valoarea de cam 50 ron. de curand am primit o informatie de la un politist ca mi-a fost vazuta masina si mi sa luat nr de inmatriculare.Ce este de facut ?? in afara de cumintit ca asta am facut-o deja
Cel mai recent răspuns: bogdannnn , utilizator 17:59, 15 Aprilie 2011
informatia mi-a fost data ieri, pur si simplu m-am intanlit accidental cu "prietenul " in oras si asta mi-a comunicat .(va imaginati ca nu stia nimeni de prostiile facute de mine !) ceea ce ma surprins total
xuser a scris:

din ce oras esti?

@xuser, chiar asa, acest aspect nu are relevanta.
@Bogdannn, cred ca este intelept ca de acum sa , o perioada indelungata, sa nu mai vizitati acele supermaketuri.Si mai ales, ar fi bine sa stati si de vorba cu un psiholog.Spun aceasta fiindca afirmati ca aveti o stiatie materiala buna, relatii, deci nu ati sustras bunurile fiindca nu vi le permiteati.Si mai sustin acest fapt si prin aceea ca o cunostinta de-a mea mi-a marturisit ca de cateva ori a sustras, la fel, niste lucruri marunte, gen o agrafa de par.Iar asta in conditiile in care avea suficienti bani la ea.
sarut mana! si multumesc din suflet pentru sa ii zicem "incurajare" cred ca e cea mai buna solutie ; prea curand nu voi mai calca prin supermarketuri sa vad cum ii explic asta sotiei !! (doamne in ce prostie m-am bagat)
multumesc pentru raspunsuri. Cat despre oras ,este unul mediu 125000 locuitori .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala miha14 miha14 sora mea are o plangere penala pt. furt, eu nu as numi-o asa dar asa a fost inregistrata la politie. La un supermarket, nu spun nume sa nu fac reclama ... (vezi toată discuția)
Interdictie intrare in hipermarket puiutzubleg puiutzubleg Buna ziua, In urma cu o saptamana, am fost fara sa vreau martora unor evenimente, fiind la cumparaturi cu o prietena. Aceasta a sustras dintr-un hipermarket ... (vezi toată discuția)
Hipermarchet ContSters174266 ContSters174266 Buna ziua,am gresit intr-un moment de panica si am incercat sa imi insusesc 4 cartoane de tigari dintr-un hipermarchet dar pana la urma am gandit ca nu este ... (vezi toată discuția)