Am o mare problema ! in care singur m-am bagat. Am furat in mod repetat bunuri din diferite supermarketuri fara a fi prins, bunurile respective avand valoarea de cam 50 ron. de curand am primit o informatie de la un politist ca mi-a fost vazuta masina si mi sa luat nr de inmatriculare.Ce este de facut ?? in afara de cumintit ca asta am facut-o deja
Dubios, nu te sperii sa furi cu camerele video "ascunse" indreptate inspre tine, dar ti-e frica ca esti "filat" de politie,filat pentru ce?
Daca vroiau sa te prinda, te lua la purificat in momentul cand paseai pe usa magazinului, nu iti copia numarul de la masina,etc. Ii crezi cumva pe politisti contabili? Crezi ca lor le pasa ca azi furi Snikers de la magazinul X si maine un Mars de la magazinul Y ? Fapta penala s-a produs in interiorul magazinului, ce rost avea sa-ti ia numarul de la masina,etc? Conta ce ai in buzunare cand ai iesit, vreau sa zic ce ai in buzunare in plus fata de ceea ce scrie pe bonul de la casa.
Am fost zilele astea pentru un proiect intr-un Supermarket din Oradea. Am avut autorizatie de filmare,asa ca au fost informati si cei de la paza,etc (un prieten lucreaza la supermarketul respectiv la design, el scoate revistele , fluturasii,etc) Vreau sa zic ca habar nu aveti cati "bodyguarazi in civil" se plimba toata ziua prin supermarketuri doar sa nu se fure, pana la orele 12 de obicei sunt mai multi "detectivi" decat clienti in magazine...
Efectiv, mai bine te apuci de alte infractiuni, mult mai banoase...
Si totusi ce putea fura de 50 de lei? Ciocolata milka pentru prietena? sau ce?
Nici eu nu cred ca ati putut fi urmarit pentru astfel de infractiuni "marunte".
Urmarirea unei persoane , implica costuri , pe care , pentru asemenea fapte , nimeni nu le va achita.
Doar daca nu exista si alte eventuale fapte , mai grave despre care nu ati aratat.
Cred ca ar trebui sa va gasiti alte preocupari , care sa nu implice incalcarea legii si care sa va mai produca aceasta teama in viitor.
ideea este ca am "facut-o" in mai multe magazine si in mod repetat (cred ca sunt bolnav, cleptoman!!) nu ma simteam bine daca nu luam orice cat de mic nu conta ,precizez ca am o familie respectabila deci si prieteni ...politie, avocatura si cam in toate domeniile. Informatia am primit-o de la unul din prietenii de familie!! (acum sigur nu ma mai pot duce in nici un supermarket !!cred ca toti ochii sunt indreptati pe mine ) va multumesc pentru raspunsuri ! ... Politistul respectiv mi-a zis ca e doar la stadiul de "informatie" !!!
M-ar mira ca politia sa aiba o baza de date colectiva de "presupuneri si informatii".
Din ce oras esti?
Ceea ce zici tu suna a aberitie totala: te fileaza, nu stie cine esti, chiar daca afla cel care te fileaza, cum a ajuns informatia la alt politist? politistii au cate 100-300 cauze in lucru, trebuie sa fii paranoic sa crezi ca vb. intre ei la lucru
"E unu Bogdan, fura bomboabe...."
Si poti merge linistit prin supermaketuri, nu au baze de date colective, astfel incat daca cineva e prins la furat, sa-l recunoasca calculatorul si din astea.
Plangere penala
miha14
sora mea are o plangere penala pt. furt, eu nu as numi-o asa dar asa a fost inregistrata la politie.
La un supermarket, nu spun nume sa nu fac reclama ... (vezi toată discuția)
Hipermarchet
ContSters174266
Buna ziua,am gresit intr-un moment de panica si am incercat sa imi insusesc 4 cartoane de tigari dintr-un hipermarchet dar pana la urma am gandit ca nu este ... (vezi toată discuția)