avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin, consecințe
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin, consecințe

Spre rușinea mea am furat dintr.un magazin de haine 3 lucruri (în valoare de 1050 ron)și am fost prins.A venit politia care a întocmit proces verbal și m.a luat la secție pt amprente și poze.Lucrurile au fost recuperate.Credeți ca pot sa fiu închis fiind la prima fapta?multumesc
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ariankan , utilizator 18:10, 25 Februarie 2019
Nu.
Vă mulțumesc. CAre ar putea fi cel mai rau lucru Posibil sa se întâmple? Sa primesc o amenda cam ce suma?
Ariankan, utilizator
Nu o sa fiti inchis la prima fapta.
Nici nu prea mai au loc în penitenciare.

Ca sa scăpați cât mai bine ar fi bine sa va angajați avocat.
Ati avea sanse sa scăpați de cazier dupa parerea mea si ar fi păcat sa va irosit șansa.
Cazierul poate genera probleme la angajare si sa ajungeți sa comiteti noi infracțiuni ,ceea ce v-ar duce la închisoare.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa scap de dosar penal Claudiaaaaay Claudiaaaaay Am 18 ani împliniți și acum câteva zile am făcut o fapta foarte urata și rușinoasă, și adică am furat dintr-un Mall 3 articole aproximativ cu o ... (vezi toată discuția)
Dosare penale Cosminbubu99 Cosminbubu99 Buna ziua,acum 8 luni de zile am foat ridicat de Diicot cu fapta de trafic de droguri acum sunt in control judiciar si acum 2 luni am fost beat si am furat ... (vezi toată discuția)
Furt tudoradrian94 tudoradrian94 Am furat in urma cu 5 luni produse in valoare de 20 lei dintr-un magazin. Cazul nu s-a rezolvat nici acum, inca sunt suspect pentru ca nu vreau recunosc. ... (vezi toată discuția)