avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosare penale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosare penale

Buna ziua,acum 8 luni de zile am foat ridicat de Diicot cu fapta de trafic de droguri acum sunt in control judiciar si acum 2 luni am fost beat si am furat niste baterii dintr-un magazin cu alti 2 care au furat mai multe . Eu am furatde 20 lei care au fost recuperate la paza cand am fost opriti si am fost dus la sectie pentru declaratii. Am dat amprentele si poze care imi au fost facute. Si acum cateva zile m-au sunat sa ma prezint cu o adeverinta ca sunt apt de munca,ce poate fii.PS stiu ca o sa iau supendare cu prima fapta cu Diicotul. Va rog din suflet sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:17, 9 Martie 2019
Orice sfat e bine venit.
Cu traficul de droguri nu se stie niciodata ce soluție iese...
Depinde si de cantitate...

Duceți adeverința ca sunteti apt de munca.
Pe furt nu faceti închisoare pt 20 de lei...

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc frumos si la diicot nu am fost prins cu ceva anume.Doar am fost tras la raspundere pentru consum propriu si ce am consumat cu altii care sunt si ei in aceasi situatie suntem mai multi.
Nu stiu ce sa zic...
Dvs....mai mereu sunteti aproape nevinovat...dar aveti probleme...
Incercati sa va căutați avocat ca sa va apărați cât se poate de bine.
Am avocat dar mai mult ma interesa treaba cu furtul de 20 lei.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am si eu o problema . am primit o.citatie de la diicot ... alexe001 alexe001 Buna ziua. Am si eu o problema . Am primit o.citatie de la Diicot pentru audiere in calitate de martor intr.un dosar de trafic de droguri . Chestia e ca ... ... (vezi toată discuția)
Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)
Am fost descoperit cu droguri de mare risc dar erau pentru consum propriu. care sunt scenariile posibile? sergiu_ross sergiu_ross In urma unui control de rutina, a fost descoperit ca o persoana detine asupra ei droguri de mare risc (10 pilluri extasy si 1g methamphetamina). Persoana ... (vezi toată discuția)