avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Activitate Ciurri

Activitate Ciurri

Buna ziua!
Doresc sa stiu ce as putea face in cazul meu.Am susținut concurs pe postul de șofer microbuz scolar in luna iulie 2021 la o primarie din jud.Buzau.,până pe data de 13 septembrie am lucrat de toate in cadrul primariei(gunoi diferite lucrări, mecanica la utilajele din cadrul primăriei. Din 13 septembrie am început cu copiii iar d-nul Primar m-a anunțat astăzi că de luni voi lucra pe masina de gunoi iar in locul meu va veni cel din înaintea mea care la sf. lunii mai si-a dat demisia si a plecat din primarie.Ce pot sa fac in acest caz?
Buna ziua!
Pentru un angajat la o primărie dar locuiește,la o distanță 50 km ,se deconteaza cheltuielile de transport?
Buna ziua!
Am lucrat pentru o firmă privată ca sofer si mi-am băgat preaviz de 20 zile lucrătoare,.ma mai pot intoarce la locul de muncă.?Precizez ca nu au trecut cele 20 de zile..Multumesc @
Buna ziua!
Am o intrebare, Am susținut un concurs la o primarie pentru postul de sofer microbuz scolar pe care l-am si obținut, Postul a devenit vacant in urma demisiei celui dinaintea mea.Dupa ce m-am prezența la post,d-nul primar mi-a spus că cel din înaintea,mea se va întoarce la post si pe mine,ma va trece la serviciul de salubrizare Ce pot face in cazul acesta?Este corect cea ce se întâmplă?
Mulțumesc!
Buna seara!
Am o problema legata de o moștenire pe care nu o inteleg.
Mama mea cand s-a căsătorit cu primul soț a avut 2 ha pământ ca zestre si sotul ei 6000 m2 iar in certificatul de proprietate apare sotul cu toată suprafața ca proprietar.Ei au decedat,sotul on 2011 si mama 2012.În urma căsătoriei a rezultat un fiu iar eu sunt rezultatul unei relatii de concubinaj .Mentionez ca mama nu a divorțat de soțul ei iar eu port numele tatălui meu.
Doresc sa stiu care e partea mea de moștenire din aceasta proprietate.Multumesc!