avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate Kaekyllyk

Activitate Kaekyllyk

Buna ziua, incerc sa cumpar un apt nou prin credit ipotecar si am dat peste o problema: in reveleu apare ca ar fi o debara de 1.5 mp si langa un wc de 1.5 mp, cele doua incaperi despartite de un perete si fiecare cu cate o usa. In realitate, constructorul si-a dat seama ca cele 2 incaperi ar fi prea mici si a decis sa nu mai puna un perete intre, deci este o singura usa si o singura incapere de 3 mp. Peretele lipsa Nu este un perete de rezidenta, insa nu coincide cu realitatea. Am intrebat daca poate face ceva sa modifice reveleul si a zis ca nu, asta nu este insa o problema? Aici am 2 griji:
1. Azi vine evaluatorul si mi-e ca nu imi aproba creditul din cauza asta.
2. Daca pana la urma imi aproba, nu vreau sa raman cu un apt pe care nu il pot vinde pt ca nu coincide, se poate face ceva la semnarea contractului de cumparare, de exemplu sa se specifice modificarile acolo? Practic in cf zice de toate aceste incaperi si mie mi-e ca apoi daca incerc sa modific reveleul ma trezesc ca ma acuza ca am facut modificari fara autorizatie.
O varianta ar fi sa modifice incaperile si sa le faca ca in cf, insa noi cand am vizionat era doar o incapere si ideea unei bai in plus ne-a atras, adica am prefera sa ramana asa, dar cu actele in regula. Mai mentionez ca in tot blocul e asa, sunt 6 apt identice in bloc, toate cu reveleul gresit. Cat de mare e problema si ce pot face? Va multumesc