Bună seara!am si eu o întrebare dacă sunteti amabil sa ma ajutați și pe mine!în octombrie 2020mi au reținut permisul și mi s a dat dovada cu drept de circulație pe 15 zile deoarece din vina mea am făcut un accident dar victima a fost doar sotul meu și și a retras plangerea .în ianuarie a.c mi a venit acasă hotărâre ca se clasează cauza.eu nu m am mai dus la politie sa mi iau permisul pt ca am trimis poza la parchet cu dovada și am primit mail ca se prelungește pe întreaga stare de alerta.azi am fost la politie și mi au dat 90 zile cu suspendare ,din moment ce permisul meu era reținut,deja la politie eu mai trebuie sa susțin vreun examen sau merg sa îmi dea permisul?întrucât este la ei din octombrie și în ianuarie a venit hotărâre cu ,clasarea cauzei. Astept răspunsul dvs
Bună ziua!as dori sa va întreb despre o angajare a unui asistent personal.bunica a fost încadrată cu grad de handicap grav cu.insotitor ,am primit plicul acasa de la dgaspc ca va fi pusa in plata de la 1 Iunie.In 20 Mai, cumnata a depus cererea de angajare la primăria de care aparține, având și acordul de la dgaspc pt a se angaja.in mod normal cumnata ca și insotitor nu trebuie pusa și ea în plata tot cu data de 1 de la momentul depunerii actelor ,ca și bunica?cei de la primarie au.zis ca nu știu cu ce data va fi pusa ea ca și insotitor în plata deoarece sefinta de consiliu a fost pe 30 iunie și atunci s a aprobat angajarea deși ea a dus pe 20 mai actele de angajare și citit și noi în lege ca se pune în plata cu data de 1 a autoarei luni depunerii actelor.inca nu au chemat o sa se mneze actele de angajare .acum dacă sedinta de consiliu era în iulie o bagau în plata in August?astept răspunsuri pt a știi cum este drept și legal.multumesc!