Buna ziua.eu stau Intrun bloc cu 4 etaje .Vecinul meu a chemat politia locala ca tin in scara o mobila.dar nu este adevarat ca mobila de afla la subsolul blocului.Adica sub parter.si nu incurca circulatia ca este razamat la una din peretii subsolului.eu Asa am stiut ca in subsol poate tine fiecare ce vrea pana nu blocheaza intrarea.si au spus politistii locali ca apartine de scara blocului ca este o USA care delimiteaza. Si nu asa se socoteste.la subsolul blocului este situat sub parter si degeaba am explicat ca nu apartine de scara blocului.ca intrii in scara trebuie sa Cobori treptele ca si cum au cobora jumatate de etaj.dupa care este uscatoria si langa se situeaza beciurile.si agentul a scris in proces verbal ca.ca am depozitat resturi de mobilier sub casa scarii la intrare in beciul blocului, fara a detine accordul scris de locatarii din acest bloc.si au mintit la politisti locali ca au facut sedinta in scara fara a face dovada de semnaturi culese de la locatari.Ceea ce nu este adevarat.eu Asa am stiut ca trebuia toata scara sa semneze ca iei sa ma poata sa ma amendeze.si au facut in termed de 4 zile sa ridic mobila ce se afla la subsolul blocului.
Menționez faptul ca "nu" se afla in spațiul technic al blocului.se intra pe USA principala și mai avem o USA de fier care face acces la subsol tot pe înălțimea ușii de intrare.La subsol se coboara jumătate de etaj după care in stânga se afla uscătoria cu USA metalică si in dreapta spațiul gol 4/3.unde sau terminat treptele de la partier.Acolo se mai țin si biciclete fiecare ce apuca si in fata este spațiul unde încep beciurile unde este spațiul technic cum se mai numește unde sunt si țevile pentru scurgere..unde a fost pus de cineva o USA care pe urma a fost indeparta..și as vrea sa știu daca in locul respectiv se poate depozita.unde este pus mobila nu afectează nici trecerea și nici circulația locatarilor.și nu este ul loc ocupat abuziv doar acolo im țin mobila o depozitez.