avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Activitate Evolution86

Activitate Evolution86

Răspuns la discuția Subsolul blocului

Deci asta înseamnă ca am dreptul sa depozitez bunuri nu?ati putea va rog frumos sa îmi dați mai multe detalii?in legătura cu articolele ,?ca atâtea legi sunt pro și contra ca numai înțeleg nimic.Multumesc

Evolution86 a scris:

Buna ziua.eu stau Intrun bloc cu 4 etaje .Vecinul meu a chemat politia locala ca tin in scara o mobila.dar nu este adevarat ca mobila de afla la subsolul blocului.Adica sub parter.si nu incurca circulatia ca este razamat la una din peretii subsolului.eu Asa am stiut ca in subsol poate tine fiecare ce vrea pana nu blocheaza intrarea.si au spus politistii locali ca apartine de scara blocului ca este o USA care delimiteaza. Si nu asa se socoteste.la subsolul blocului este situat sub parter si degeaba am explicat ca nu apartine de scara blocului.ca intrii in scara trebuie sa Cobori treptele ca si cum au cobora jumatate de etaj.dupa care este uscatoria si langa se situeaza beciurile.si agentul a scris in proces verbal ca.ca am depozitat resturi de mobilier sub casa scarii la intrare in beciul blocului, fara a detine accordul scris de locatarii din acest bloc.si au mintit la politisti locali ca au facut sedinta in scara fara a face dovada de semnaturi culese de la locatari.Ceea ce nu este adevarat.eu Asa am stiut ca trebuia toata scara sa semneze ca iei sa ma poata sa ma amendeze.si au facut in termed de 4 zile sa ridic mobila ce se afla la subsolul blocului.
Menționez faptul ca "nu" se afla in spațiul technic al blocului.se intra pe USA principala și mai avem o USA de fier care face acces la subsol tot pe înălțimea ușii de intrare.La subsol se coboara jumătate de etaj după care in stânga se afla uscătoria cu USA metalică si in dreapta spațiul gol 4/3.unde sau terminat treptele de la partier.Acolo se mai țin si biciclete fiecare ce apuca si in fata este spațiul unde încep beciurile unde este spațiul technic cum se mai numește unde sunt si țevile pentru scurgere..unde a fost pus de cineva o USA care pe urma a fost indeparta..și as vrea sa știu daca in locul respectiv se poate depozita.unde este pus mobila nu afectează nici trecerea și nici circulația locatarilor.și nu este ul loc ocupat abuziv doar acolo im țin mobila o depozitez.
Buna ziua.eu stau Intrun bloc cu 4 etaje .Vecinul meu a chemat politia locala ca tin in scara o mobila.dar nu este adevarat ca mobila de afla la subsolul blocului.Adica sub parter.si nu incurca circulatia ca este razamat la una din peretii subsolului.eu Asa am stiut ca in subsol poate tine fiecare ce vrea pana nu blocheaza intrarea.si au spus politistii locali ca apartine de scara blocului ca este o USA care delimiteaza. Si nu asa se socoteste.la subsolul blocului este situat sub parter si degeaba am explicat ca nu apartine de scara blocului.ca intrii in scara trebuie sa Cobori treptele ca si cum au cobora jumatate de etaj.dupa care este uscatoria si langa se situeaza beciurile.si agentul a scris in proces verbal ca.ca am depozitat resturi de mobilier sub casa scarii la intrare in beciul blocului, fara a detine accordul scris de locatarii din acest bloc.si au mintit la politisti locali ca au facut sedinta in scara fara a face dovada de semnaturi culese de la locatari.Ceea ce nu este adevarat.eu Asa am stiut ca trebuia toata scara sa semneze ca iei sa ma poata sa ma amendeze.si au facut in termed de 4 zile sa ridic mobila ce se afla la subsolul blocului.
Subsolul blocului
Buna ziua.am vandut un leptop la cineva pus pe un site de vanzari de catre mine.leptopul era bun cand lam vandut la ce lam folosit eu.si in starea in care l-am cumparat tot in starea aia am vândut o după cateva luni.nu Aveam probleme cu produsul. acuma după doua zile a venit inapoi băiatul sa ai dau bani în napoi ca nu ai mai trebuie leptopul ca ai da blue screen si nu merge dupa asteptarile lui si ca precis are ceva.dar eu mam jucat pe iel am ascultat muzica si zice ca a facut ceva teste de programe cu iel si cu testele alea nu-i merge leptopul.si acuma spune ca ma va da in judecata pentru inselaciune.eu am avut client la care trebuia sa al trimit si iam spus că deja am client pe produs, dar iel ma sunat de mai multe ori si a insistat sa al vând lui produsul ca sar putea sa nu mi se ia sus coletul si o sa ma coste mai mult, ca produsul trebuia trimis si mai bine sa io vând lui.si nu am acceptat prima data dar dupa cateva telefoane insistând să ai vând lui leptopul mea spus macar sa ai arăt cum arata si poate nu ai convine. Si sa fie si el inpacat.am zis hai ca sa nu ma mai sune.si dupe ce a venit la mine mea spus ca este ok si mea întins bani si el a spus ca mai bine al vând lui ca este mai sigur ca s-ar putea sa nu mi se ridice coletul si pana la urma am cedat si lam vandut lui deci si leptopul era deja împachetat gata de trimis doar nu am putut sa al trimit fiindcă era chear vineri a Mare de pasti si nu lucrau curieri.si nu a fost inca anuntul dezactivat.si acuma a venit ca lui nu aia mai trebe si daca nu ai dau inapoi bani ma da în judecată pentru inselaciune.cineva ma poate ajuta?