avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am vandut un laptop la cineva de pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am vandut un laptop la cineva de pe internet. Laptopul ...

Buna ziua.am vandut un leptop la cineva pus pe un site de vanzari de catre mine.leptopul era bun cand lam vandut la ce lam folosit eu.si in starea in care l-am cumparat tot in starea aia am vândut o după cateva luni.nu Aveam probleme cu produsul. acuma după doua zile a venit inapoi băiatul sa ai dau bani în napoi ca nu ai mai trebuie leptopul ca ai da blue screen si nu merge dupa asteptarile lui si ca precis are ceva.dar eu mam jucat pe iel am ascultat muzica si zice ca a facut ceva teste de programe cu iel si cu testele alea nu-i merge leptopul.si acuma spune ca ma va da in judecata pentru inselaciune.eu am avut client la care trebuia sa al trimit si iam spus că deja am client pe produs, dar iel ma sunat de mai multe ori si a insistat sa al vând lui produsul ca sar putea sa nu mi se ia sus coletul si o sa ma coste mai mult, ca produsul trebuia trimis si mai bine sa io vând lui.si nu am acceptat prima data dar dupa cateva telefoane insistând să ai vând lui leptopul mea spus macar sa ai arăt cum arata si poate nu ai convine. Si sa fie si el inpacat.am zis hai ca sa nu ma mai sune.si dupe ce a venit la mine mea spus ca este ok si mea întins bani si el a spus ca mai bine al vând lui ca este mai sigur ca s-ar putea sa nu mi se ridice coletul si pana la urma am cedat si lam vandut lui deci si leptopul era deja împachetat gata de trimis doar nu am putut sa al trimit fiindcă era chear vineri a Mare de pasti si nu lucrau curieri.si nu a fost inca anuntul dezactivat.si acuma a venit ca lui nu aia mai trebe si daca nu ai dau inapoi bani ma da în judecată pentru inselaciune.cineva ma poate ajuta?
Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2022
Evolution86, utilizator
Poate sa faca plangere pentru inselaciune, dar se va solda cu clasare, nu exista inselaciune din ceea ce ati relatat. In rest, are dreptul sa va dea in judecata in instanta civila, dar cu sanse minime de castig....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintat ca depune plangere Gabivasile Gabivasile Buna seara, Am un anunt pe olx.ro care suna in felul urmator ,,Vand,schimb Iphone 4 copie pt piese,nu are placa de baza,telefonul a ajuns la mine in urma ... (vezi toată discuția)
Teapa okazii mivv246 mivv246 Am comandat in urma cu cateva zile un telefon ce ar fi trebuit sa fie in stare perfecta de functionare, dupa cum imi spusese vanzatorul, user cu calificative ... (vezi toată discuția)
Am trimis un colet cu plata ramburs, gresind destinatarul.. popagrigore popagrigore Buna dimineata. As vrea sa-mi dea cineva un sfat. Am un magazin online si implicit trimit cateva colete pe zi. Asa reusesc sa-mi vand marfa si in tara. Acum o ... (vezi toată discuția)