avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate president

Activitate president

Răspuns la discuția Publicare carte pe Amazon
Stimate George.H, am incercat a intru pe Self Publishing Smarter si nu se deschide website. Mai functioneaza ? Pt ca m-ar interesa ceteva detalii la ce ati mentionat. Si eu am publicat cateva carti low content pe Amazon si trebuie sa cpmpletez decl 201 si nu stiu cum sa o fac . Aveti vreo idee, un link catre youtube, etc?
Răspuns la discuția Publicare carte pe Amazon
Eu am folosit CNP si am reusit sa depasesc pasul si sa public carti. Am si eu o intrebare ,, INTERESANTA '' referitoare taxe pt activitatea de vanzare carti pe Amazon : Legea dreptului de autor - se aplica daca avem pseudonim pt cartile publicate ??
in articol 4 alin 2 al legii :link
[ link extern ]
SCRIE:
(2) Când opera a fost adusă la cunoştinţa publică sub formă anonimă sau sub un pseudonim care nu permite identificarea autorului, dreptul de autor se exercită de persoana fizică sau juridică ce o face publică având consimţământul autorului, atât timp cât acesta nu îşi dezvăluie identitatea.
DECI, se pare ca legea nu n e considera autori !! adica nu vom plati taxe decat pt activitatea de vanzare a cartilor, banuiesc., nu sun t sigur.
MUltumesc
salut . De unde iau si eu in scop didactic acid clorhidric ? un link