Ionut.ion a scris:
Banuiesc ca in aplicatia respectiva aveti un istoric care sa ateste ca in data de... ati avut sold zero, nu?
Sau banca poate confirma ca in data de ati facut o anumita plata...
Eu zic ca nu au cum sa dovedeasca ca datoria va apartine atat timp cat dvs. pueti dovedi ca in ultima zi nu ati avut datorii si ca apoi nu ati mai avut acces la telefon si aplicatie pentru a incasa ratele si a face alte plati catre firma.
Tocmai problema este ca ei au luat telefonul de la mine după vre o 5 zile in care nu ma mai prezentam deloc la munca încă decizia de încetate a venit la mult timp după ... ei m-au băgat in preaviz inițial 45 de zile însă eu 5 zile nu am mai plecat din casa așa ca au venit și au luat echipamentul dar decizia de încetare a venit cu 2-3 săptămâni mai târziu ! Iar pe telefon era logat contul meu , era înregistrat contul meu ! Dacă s-au băgat in treaba asta probabil au de gând sa îmi facă rău ! Normal eu ce pot sa pățesc ? Nu am antecedente penale și cel mai frica imi e de cazier pt ca De 11 ani nu am întrerupere in câmpul muncii , am rate și ma bazez doar pe mine !