avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea200777

Activitate Andreea200777

Ajutor va rog! Tata e un alcoolic si imi terorizează familia de ani. Mama e singura care lucreaza cu act de muncă. Se trezeste de la 5 pentru a merge la muncă si abia daca doarme seara din cauza lui, e nevoita sa doarma pe jos.
Nici eu nu pot dormi din cauza lui. Abia daca dorm 5 ore pe noapte.
Si dimineata ne trezeste de la 6 fiindca dă muzica la televizor la maxim. Ziua se pune pe noi cu mainile/picioarele si se intinde pe tot patul nostru. Pe mama o injura si o jigneste in fața si prin intermediul telefonului. "vrei sa mananci diseara cu buza umflata?" "te tai in jumate si te arunc la canal" "fa proasto/handicapato" "iti fac machiaj la ochi"
Pe bunicii mei ii uraste. Bunica e la spital nu se mai poate ocupa de bunicu care si el de asemenea are probleme cu alcoolul. Acum doi ani era bolnav la pat, avea 12 boli. Nu ii mai dadea nimeni vreo sansa la viata dar si-a revenit. Acum tata ii da de baut pe ascuns ca sa scape de el. Casa este al bunicului meu, tata nu are act pe casă.

Întrebarea mea e: Pot face ceva? Mama a zis că politia nu va face nimic in privința asta, fiindca asa s a întâmplat si la cele doua surori ale ei si politia nu s a implicat. Si daca ii pune ordin de restricție sau il da afara din casă ii este teamă sa nu vină pe ascuns sa ne faca rau mie sau fratelui meu sau bunicilor iar ea să fie la muncă.
Daca ajuta la ceva, eu si mama avem poze/video-uri/înregistrări drept dovadă cu comportamentul său.