avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Activitate ray14324

Activitate ray14324

Scuze pentru raspunsul tarziu, am facut 2 cereri catre presedintele asociatiei. In prima cer lamurirea / recalcularea cantitatei de apa facturata cu mentiunea sa verifice contorul pentru regularizare si inca una de sesizare asupra netinerii cont de prima cerere inaintata administratorului cand am specificat ca nu mai locuiesc acolo. Voi vedea daca am cu cine sau nu . .
Vreau sa multumesc persoanelor care m-au lamurit asupra aspectelor chiar prin referire exacta la articolele legii
Poate e tarziu dar asa a fost natura, revin cu actualizare in speranta unor sfaturi despre ce-mi mai ramane de facut. M-am adresat primariei de care apartine imobilul. Dupa mai mult de 30 zile (de aceea scriu asa de tarziu) mi se raspunde (raspuns scris cu data) ca nu tine de competenta lor.

Daca nu tine de ei, desi ma gandesc ca autorizatia (daca e corect termenul) de administrator de bloc de la ei a primit-0, cui as putea sa ma adresez mai departe ? Administratorul nu raspunde in fata niciunei institutii de stat de gestiunea lui ?

Multumesc si scuze daca scriu pe un topic vechi.
Multumesc amandurora pentru lamurire si ajutor
Multumesc pentru raspuns.
Inteleg, insa presedintele asociatiei de unde il pot lua ? Nu are o cutie postala si nu l-am cunoscut niciodata.
In cere ce ar trebui mentionat ? acelasi lucru ca in cererea initiala sau sa cer acea evidenta ?
Buna ziua,
In contextul in care pe durata pandemiei eu nu locuiesc intr-un apartament mi se pune de catre administrator cate 5 m^3 in fiecare luna. Eu am facut o cerere in care mentionez acest lucru si cer neplata unor utilitati care sunt individuale( apa, gunoi, in speta am gasit art 34 din legea 1588/2007) caci nu locuieste nimeni. Cererea am pus-o in cutia administratorului caci nu ni se suprapune orarul incat sa i-o predau personal. Constat luna de luna ca sunt facturat. Am discutat cu el insa fara sa ajung la un consens. Eu pe a mea , el pe a lui. Mie mi se pare nedrept plata lor in contextul in care mentionez ca nu locuiesc (si al acelui articol) si dau ultimul index de la acel loc (da pierderile se platesc la comun, dar 5 m^3 e prea mult). N-o s-o mai lungesc. Intrebarea ar fi daca ma pot adresa vre-unei institutii publice pentru acest lucru ? . Nu e prima oara si am platit asa in plus multi m^3 pe care nu i-am consumat.

Va multumesc