avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate Marian Manosj

Activitate Marian Manosj

Va mulțumesc frumos!!!
Exista posibilitatea sa ma oblige sa ii achit suma respectiva ?
Va rog un sfat daca se poate!!!
Va mulțumesc
Angajatorul spune ca m.ar fi trecut ca asociat in firma lui avand un procent de 1 din firma..
Mai spune ca eu as fi semnat acele inventare, de care nici macar habar nu am si nici nu am semnat nimic, doar am participat la el.
Fiind la magazin in fiecare zi 15 ore pe zi mai exact, primea marfa de la diferiti furnizori si trebuiau semnate de cineva, cum eu eram lasat singur neavand personal trebuia sa le semnez eu...
Doar atat am semnat, nimic altceva..

Agajatorul mia trimis o instiintare precum sa ii achit suma estimata de el in 3 zile in contul lui personal...
Mai exista si posibiliatea de a inainta un proces sa ii platesc acele pierderi?
O suma estimata de angajator ar fii 300 milioane bani vechi...

Ce ma sfatuiti sa fac?

Va mulțumesc!!!
Sa inteleg ca el doar ma ameninta ?
Si nu ar putea sa imi faca nimic din tot ce imi spune?
Mulțumesc!!!
Angajatorul, spune ca ma trecut intr.o asociatie familiala si ma ameninta ca detine o copie dupa buletine
Buna ziua!
Am lucrat ca lucrator comercial in piata la un stand de produse traditionale , fara carte de munca pe o periodata mai indelungata.
In domeniul activitati mele se desfasura si un inventar la maxim 40 de zile, intre care angajatorul nu isi oferea acei indici de scazamant al produselor si acea lipsa se punea pe angajat, ca si cum ar fi furat.
Eu nu am mai putut sta la acel loc de munca si am plecat neanuntat.

Angajatorul, ma informeaza ca imi face plangere penala precum sa ii platesc acele pierderi.

Ce ma sfatuiti sa fac??

Va mulțumesc!!!!