avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate teotweety

Activitate teotweety

nu,nu am primit nimic prin posta.
chiar as fi vrut sa primesc,pentru ca imi trebuia acea decizie
nu,nu mi s-a comunicat nici un fel de decizie,adica eu nu am intrat in posesia deciziei de concediere
apoi,am primit acasa o convocare,dar am primit-o miercuri si trebuia sa ma prezint vineri,adica peste doua zile,si chiar nu am putut sa ajung...
iar din cate spuneti dumneavoastra....cartea de munca trebuia sa fie facuta in termen de 30 de zile de la incadrare...iar in cazul meu...dupa 5 luni,dupa ce nu am mai fost angajata lor,cu toate ca nu am certitudinea ca am o carte de munca....
unde as putea sa ma adresez ca sa aflu?
va multumesc foarte mult!
Buna ziua,
Am si eu mai multe intrebari....Situatia sta in felul urmator: am lucrat 5 luni de zile la o firma,unde directorul este o fire foarte recalcitranta...am incheiat un contract individual care este intregistrat la ITM,dar pana in momentul plecarii mele nu mi s-a dat niciodata o fisa a postului,si nici carte de munca nu mi s- a facut.Acum ceva timp am plecat de acolo,lasand o cerere de incetare a contractului de munca,pe care am si inregistrat-o,dar pe care nu am rezolutia...Am fost sunata si amenintata ca mi se va desface contractul cu concediere,dupa care am fost din nou sunata sa mi se spuna ca am carte de munca pe care scrie acest lucru.Dar aceasta carte de munca este facuta dupa plecarea mea.Am uitat sa mentionez ca nu am mai stat cele 15 zile de preaviz,din cauza jignirilor din partea directorului.Angajatorul poate face carte de munca angajatului,daca acesta nu o cere?Aceasta e intrebarea care ma framanta.
Acum am sa ma angajez la stat si nu stiu ce sa zic despre cartea mea de munca,pentru nu stiu sigur daca s-a intocmit iar la firma la care am lucrat nu ma pot duce pentru ca am fost amenintata ca mi se vor taia picioarele daca mai calc pe acolo.Ce ma sfatuiti sa fac?
Daca scrie pe carte de munca faptul ca am fost concediata,cat de grav e?Ma va afecta toata viata?
Va multumesc mult!