avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate Norbyy

Activitate Norbyy

Da ma frate, dar durează ani de zile, de ce pentru mine care vreau sa deschid 1 magazin de feronerie și electrice, îmi dau aceleași cerințe ca și pentru cei care vor sa facă discoteci,
Casa mea se afla în zona comerciala, pe o raza de 100 de metri sunt cel puțin 10 magazine, la 30 de metri de casa mea este sala de nunti de 250 de persoane, dacă vecinul vrea oaza de liniște de ce și-a luat casa în centrul orașului la da drum național.
Toată lumea poate sa deschidă, dar eu nu ca nu vrea vecinul nu mi se pare normal
Bună ziua.
Dețin un spațiu comercial în casa proprie, nu fac parte din asociație de proprietari și nu e nici casa în condominiu doresc pe viitor sa deschid un magazin de electrice sau sa închiriez spațiu unei firme.
Primaria îmi cere acordul vecinilor pentru orice activitate comerciala, dar eu sunt sigur ca în scopul obținerii unor bani vecinul nu va semna.
Cererea pentru autorizația de funcționare suna asa.
Au cei de la primărie dreptul sa ceara acordul pentru orice ai deschide fie ca îl deranjează pe vecin sau nu fără sa facă nimic în situația în care nu obții acordul, practic ei toată treaba lor o pun în cârcă vecinului, dacă el vrea sa semneze bine, dacă nu cei de la primărie nu dau autorizație, totuși nu ar trebui sa ai e și ei un cuvânt de spus măcar sa îl întrebe de ce, dar ei stau bine merci colectează taxe își beau cafeaua și eu sa ma descurc cum pot.
Cum se poate într-un oraș ca vecinul sa decidă dacă oferi locuri de munca, sa plătești taxe locale sa plătești taxe la stat.
In acest caz ar trebui sa plătesc autorizațiile la vecinu nu la primărie, dacă eu pot funcționa doar din bunăvoința lui.
Ce ar trebui sa fac?