avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaLivia

Activitate AndreeaLivia

Eu nu am din pacate asigurare. Doar doamna de la care s-a produs inundatia are.

ynocentta a scris:

Daca persoana specializata a concluzionat ca defectiunea este la instalatia princiala ,raspunde asociatia de proprietari care se infiinteaza cu scopul administrarii si asigurarii starii tehnice a partii comune de constructii si de instalatii din condominiu
dv detineti asigurarea facultativa apartament cu riscul la inundatii?

Buna ziua
Am o situatie dificila legata de o inundatie in blocul in care locuiesc cauzata de o fisura la apa calda la vecina de deasupra. Doamna are asigurare si a chemat un constatator care sa vina sa vada problema si eventual sa o remedieze. A venit ieri un domn care a facut niste verificari superficiale si a tras concluzia (cea trecuta si pe procesul verbal) ca este problema de la coloana principala. Astazi a venit din nou la insistentele administratiei si presedintelui de bloc si dupa ce a reverificat mai amanuntit a descoperit ca problema era din casa doamnei, de la un cot fisurat. Problema mea este ca acel domn dupa ce a reparat nu ne-a anuntat nimic si a plecat rapid. Iar procesul verbal cel nou nu am putut sa il fac din cauza refuzului doamnei de a-l arata. Are voie sa faca asa ceva? trebuia totusi sa pot sa vad si eu acel proces verbal? Administratia mi-ar fi zis ca ala trebuia sa fie semnat si de catre mine si verificat ca sa fim siguri ca au trecut ce trebuie acolo. Tin sa mentionez ca in apartament eu am 3 camere afectate foarte rau de scurgerea de apa. Insa nu stiu exact cum sa procedez mai departe pentru ca toata lumea (vecina, constatatorul, asiguratorul) refuza sa vorbeasca si cu partea pagubita. Si inca o mica observatie: constatatorul a refuzat sa permita cuiva din asocitatie sa fie prezenta la decopertarea tevilor in vederea gasirii problemei si au cautat sa vina la niste ore la care stiau ca nu poate nimeni sa ajunga acolo. Este normal asa ceva?