avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate Elenaalexandra13

Activitate Elenaalexandra13

Dm/Dmn.avocat ce șanse ar avea fostul soț nu suntem căsătoriți avem un copil de 5 ani , am avut o relație timp de 6 ani in care au fost numai certuri ,despărțiri .
El de de 3 ani a fost mai mereu plecat în Germania și de acolo a început și mai mult îndepărtarea dintre noi venea la doua trei luni stătea cate o săptămână și plecă bani acasă îmi trimitea maxim 200 euro ,
După am inceput sa ne despărțim ultima oară în sectembrie 2020 el a avut o altă relație și eu o altă relație , după ne-am împăcat .
In mai 2021 ne-am despărțit iar am văzut că nu îmi mai tr bani la copil caută anumite motive mă mintea am decis să-mi fac o altă relație și să ne despărțim acum locuiesc cu viitorul concubin in București , el și-a pus avocata pentru custodia copilului cate șanse ar avea ???
El casa nu are doar că lucrează în Germania
Vrea custodia la mama lui în care mama lui consuma alcool are doi copii condiții pt copil nu ar avea el la fel consuma alcool e f vulgar
Mă șantajează că ar avea anumite probe deovexi despre mine , dar copilul a fost in tot deauna langa mine .