avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dm/Dmn.avocat ce șanse ar avea fostul soț nu suntem ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dm/Dmn.avocat ce șanse ar avea fostul soț nu suntem căsătoriți ...

Dm/Dmn.avocat ce șanse ar avea fostul soț nu suntem căsătoriți avem un copil de 5 ani , am avut o relație timp de 6 ani in care au fost numai certuri ,despărțiri .
El de de 3 ani a fost mai mereu plecat în Germania și de acolo a început și mai mult îndepărtarea dintre noi venea la doua trei luni stătea cate o săptămână și plecă bani acasă îmi trimitea maxim 200 euro ,
După am inceput sa ne despărțim ultima oară în sectembrie 2020 el a avut o altă relație și eu o altă relație , după ne-am împăcat .
In mai 2021 ne-am despărțit iar am văzut că nu îmi mai tr bani la copil caută anumite motive mă mintea am decis să-mi fac o altă relație și să ne despărțim acum locuiesc cu viitorul concubin in București , el și-a pus avocata pentru custodia copilului cate șanse ar avea ???
El casa nu are doar că lucrează în Germania
Vrea custodia la mama lui în care mama lui consuma alcool are doi copii condiții pt copil nu ar avea el la fel consuma alcool e f vulgar
Mă șantajează că ar avea anumite probe deovexi despre mine , dar copilul a fost in tot deauna langa mine .
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 22:07, 16 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa formulati urgent întâmpinarea si cerere reconventionala pentru a va apara fata de acuzațiile fostului partener si sa solicitati ca minorul sa aiba domiciliul langa dvs.
Este indicat sa aveti si dvs Avocat si sa actionati in termenul precizat de instanta pentru ca altfel riscati sa fiti decazuta din dreptul de a mai administra probe.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
În primul rând, noțiunea de custodie a copiilor nu există în legislația noastră.
Ce se pune în discuție este:
- locuința copilului - din ce povestiți, aceasta a fost la Dvs. și nu sunt motive să fie schimbată;
- autoritatea părintească - regula este că se exercită în comun; pe cale de excepție și cu o apărare bună aveți ceva șanse să obțineți autoritatea părintească exclusivă (motivat de consumul de alcool și violenta verbală, cf. Legii nr. 272/2004).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decăderea unui parinte din drepturi parintesti Dmt10 Dmt10 Buna ziua. Am o fetiță de 11 luni născută în urma unei relații cu un bărbat de care m am despartit in urma cu 6 luni. Fetița este pe numele meu dar el ... (vezi toată discuția)
Custodie totala tata Axy9 Axy9 Buna! Sotul meu are un copil din casnicia anterioara si ar dori sa obtina custodia totala.Printre motive ar fi mediul toxic in care traieste copilul ( consum ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna cristi068 cristi068 Am un proces pe rol cu fosta sotie (autoritate parinteasca comuna si program vizitare) la care ea se tot opune ba mai mult prin avocatii ei imi transmit ca nu ... (vezi toată discuția)