avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate teodor-nicolae

Activitate teodor-nicolae

Si as dori sa fac acest lucru. Nu il gasesc aici pe Victor Slav. Mersi
Răspuns la discuția Test drugtest pozitiv
Salut.
Cam aceste povestea si extrage sfaturi din ea. Iti scriu aici sa mai vada si alti oameni care poate au nevoie.
Iti trebuie un avocat ca sa grabeasca situatia, sa se intereseza la politie si sa preseze INML sa iti faca analiza. Dupa ce se face analiza sange si urina te vei duce sa platesti analiza care este vro 900 ron. (daca nu ai optat pentru plata analizei, fa asta ca altfel dureaza mai mult) dupa acea mai dureaza pana cand ajunge analiza de la INML la Politie (daca esti din Bucuresti la Brigada Rutiera Udristei) avocatul se poate interesa cine se ocupa de dosarul tau. Vei fi contactat telefonic de politist sa vi sa dai o declaratie (daca nu ai dat-o la locul faptei) Dupa aceea dosarul va fi inaintat catre procuror si vei primi in cateva saptamani CLASAREA prin posta. Dupa vei merge cu aceasta foaie inapoi la politie sa depui CLASAREA si in 10 zile lucratoare vei primi permisul inapoi. Eu vorbesc doar de cazul meu adica in care s-a clasat. Daca nu se claseaza nu stiu ce se intampla, probabil o munca in folosul comnunitatii si mers la psihiatru.
Daca chiar ai consumat ceva, parerea mea e sa nu te grabesti si sa astepti sa treaca timp pentru ca analiza sa expire....(asta este fix parerea mea, un avocat poate are o idee mai buna)
A fost un drum extrem de lung a durat 9 luni. 22iulie - 08aprilie. Nu il doresc nimanui... drogat sau nu, politia, statul si birourile de avocati nu ar trebui sa profite si sa se poarte asa cu oamenii. o tara plina de banci farmacii si shawormerii...
Răspuns la discuția Test drugtest pozitiv
Salut. Am rezolvat

Cu analiza la sange a durat in jur de 6 Luni la INML, iar inca 2 luni pentru solutionarea cazului si recuperarea permisului.
Distinctia s-a facut la sange s-a vazut ca am consumat codeina, paracetamol si metoclopramid cea ce era in conformitate cu declaratia.
Oribila politia romana..pusa numai sa ti-o traga... mai aveau umpic sa ma forteze sa scriu pe procesul verbal ca am fumat iarba, am refuzat sa dau declaratie cand am fost oprit, am optat pentru a scrie declaratia doar in prezenta avocatului.
Iar ca sa iti raspund la intrebare @catbtd NU aparatul nu face distinctia intre codeina si heroina. Este tot opiaceu si pentru "el" si pentru domnii politisti este acealasi lucru, nici cea mai mica bunavointa de am reface testul si a se comporta decent. Un drogat cu barba si cercei asa am fost trecut in proceul verbal.
Eu as dori sa ne unim mai multi sa ii dam in judecata...cum s-a facut la alcool-testul prin anii 2000 (sau cand s-a intamplat)

Am fost oprit ieri de catre politie (fara nici un motiv) si am fost supus testelor anti-drog unde am iesit pozitiv pe opium (ceva care nu am consumat niciodata). Mentionez ca in ziua respectiva mi-a fost foarte rau si inainte sa plec am consumat o Solpadeina Extra (ce contine paracetamol/codeina/cafeina) acest medicament se elibereaza fara prescriptie medicala. Am fost la INML unde mi-au fost recoltate probe biologice doar ca rezultatul acestora pot dura pana la 2 luni.
Ce demers legal am acum?
Din ce am citit trebuie sa merg sa achit testele la INML pentru a grabi analizele.
Ce trebuie sa fac mai departe? Unde gesesc un avocat specializat pe aceste infractiuni.
Multumesc.