avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Activitate Eugen212

Activitate Eugen212

Vă mulțumesc pentru răspuns dar din răspunsul dvs. înțeleg că ar trebui să fac alt test la inml si dacă e negativ atunci să fac plângere penală! Adica inml nu are o bază de date? Nu vede că am mai facut un test la ei? Sau după atâtea tentative de a obține o contra-expertiză credeți că nu mă țin minte? Până nu am pus avocat nu am reuşit nici macar sa fac cerere pentru contra-expertiză! Înainte de avocat ziceau că da, să vin cu soția sa vorbim cu experta care a luat probele (chiar nu am apucat sa vorbim cu ea că era liberă când ne-am dus noi, asta am aflat după ce am aşteptat să ne primeasca) Nu ştiu ce era de discutat cu doamna aia! Avocatul a facut cerere la director fără să-i mai spună cineva ca trebuie sa stie şi fosta mea. Din păcate răspunsul a fost negativ, au reguli care te pun la cheltuieli mari si durează, dar acum nu stiu unde sa fac testul pe care vreau sa-l folosesc impotriva inml în caz că e diferit. Aaa, din raspunsul domnului director reiese că contra expertiza se face la ei, adica "nu te pune cu noi că pierzi" :( :( :(

POPA GHEORGHE a scris:

Pentru teste de paternitate nu sunt autorizate in Romania persoane fizice idependente, doar din cadrul IML. Instanta poate aproba o contraexpertiza in baza motivarii (acceptate) dvs.

Bunã ziua! Poate cineva să-mi zică unde pot face un test adn de paternitate care-mi va folosi pentru a obține o contra-expertiză a testului deja făcut la inml mina minovici?!
Nu vreau instituții de stat dar una care e recunoacută în tribunal. Mi-a fost refuzată contra-expertiza şi regulamentul inml pentru testele facute la cerere este în aşa fel încât să facă doritorii de contra-expertize să se lase păgubaşi... Aş face un test în altă ţară dar nu ştiu dacă e recunoscut de către instanță!
Vă mulțumesc, Eugen.