Vă mulțumesc pentru răspuns dar din răspunsul dvs. înțeleg că ar trebui să fac alt test la inml si dacă e negativ atunci să fac plângere penală! Adica inml nu are o bază de date? Nu vede că am mai facut un test la ei? Sau după atâtea tentative de a obține o contra-expertiză credeți că nu mă țin minte? Până nu am pus avocat nu am reuşit nici macar sa fac cerere pentru contra-expertiză! Înainte de avocat ziceau că da, să vin cu soția sa vorbim cu experta care a luat probele (chiar nu am apucat sa vorbim cu ea că era liberă când ne-am dus noi, asta am aflat după ce am aşteptat să ne primeasca) Nu ştiu ce era de discutat cu doamna aia! Avocatul a facut cerere la director fără să-i mai spună cineva ca trebuie sa stie şi fosta mea. Din păcate răspunsul a fost negativ, au reguli care te pun la cheltuieli mari si durează, dar acum nu stiu unde sa fac testul pe care vreau sa-l folosesc impotriva inml în caz că e diferit. Aaa, din raspunsul domnului director reiese că contra expertiza se face la ei, adica "nu te pune cu noi că pierzi" :( :( :(
POPA GHEORGHE a scris:
Pentru teste de paternitate nu sunt autorizate in Romania persoane fizice idependente, doar din cadrul IML. Instanta poate aproba o contraexpertiza in baza motivarii (acceptate) dvs.