avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Activitate ionutdr

Activitate ionutdr

Buna seara . Am și eu o problema cu asigurarea auto . Am făcut un accident in 2018 din vina mea , amiabila și a scăzut de la bm8 la Bm6 ,
Toate bune și frumoase la un an a scăzut la b4 și acum B2 .
Am cerut certificat de daune , și am avut surpriza ca o mașina vândută de mine cu toate formele legale , in 2018 la 2 săptămâni sa producă un accident , asigurarea fiind pe numele meu .
Apoi noul proprietar a prelungit asigurarea pana in 2019 , tot pe numele meu , producând încă o daună .

As vrea sa știu cum sa procedez in continuare si ce sa fac , am sunat la asiguratori si ma aștepta cu documentele sa clarifice dacă “pot” modifica ceva

Nu e normal ca cineva sa se folosească de datele mele si sa facă asigurare pe numele meu sa producă accident sa facă amiabila si eu sa nu primesc o notificare sau măcar un telefon .

Cred ca a fost oprit de politie si i au luat certificatul ca din 2019 nu am mai găsit nicio asigurare nici pe nr mașinii nici pe seria de șasiu . In momentul când am vândut o am scris pe spatele certificatului “ instrainatata către … “ .

Ce pot face in continuare ? Am toate actele cui am vândut , cerificat radiere fiscală , buletin copii , etc .
Vreau sa am clasa bm meritata și nu zic câte asigurări am plătit mărite din cauza lui , mai dețin încă 2 mașini , remorca , motocicleta .