Buna!
Pot sa va spun ca problema noastra legata de pierderea actelor originale ale autoturismului este ca si rezolvata.
Am contact o cunostinta din Germania care s-a ocupat de rezolvarea saituatiei in care ne aflam. I-am facut imputernicire notariala, aici la noi in Romania + traduceri in limba germana si copii legalizate dupa restul actelor ( contractul de vanzare-cumparare, factura, copiile ce le aveam dupa brief si restul actelor de la Politie).
Ca si durata,cred ca s-a rezolvat in aproximativ 3 luni, pt . ca acum asteptam actele din Germania.
Buna! Se pare ca nu s-a mai confruntat nimeni cu aceasta problema.....nici eu nu stiu prea bine....problema e ca nu reusim sa il contactam pe dealer-ul autoturismului.Ma intreb dc e obligatoriu inca un drum de Germania sau nu.Mai avem doar copie dupa Brief si contractul de vanzare-cumparare.Stiu ca la Politie ramane Brieful in original.Cum sa ni se intocmeasca alt Brief???Ajutor!!!!!
Buna ziua!
As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul autoturismului.
Autorismul a fost cumparat din Germania,iar in Romania i s-a facut identificarea si in acest moment are nr. rosii de Ro expirate. Avem doar copie dupa brief.Multumesc anticipat.Nina