avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Activitate dio

Activitate dio

Răspuns la discuția Legea 18/1991
Va multumesc pentru atitudine. Chestiunea cred ca a fost interpretata la modul " las ca va stim noi " Eu nu pot sta linistit din alte motive. Tatalui meu i s-a facut o mare nedreptate, si a platit cu viata ( infarct la 40 ani , in 1968) .Lupta pentru suprematie si mancatoria in politica exista de cand lumea si nu va muri. Nu doresc sa dau mai multe amanunte referitoare la ceea ce s-a intamplat atunci pentru a nu deturna discutia de la scopul initial.
Intrebarea mea era simpla si la obiect.
Poate obtine mama mea Titlul de proprietate asupra a doua nenorocite de hectare de pamant in condita existentei unei declaratii impusa sau autoimpusa, ca cea mentionata?
Are valoare juridica sau nu?
Deschiderea unui proces are sanse de reusita sau nu?
Nu inteleg ce nu este corect.Spuneti pe fata.Daca gresesc ma retrag cu scuzele de rigoare.
Unchiul meu cel pe numele caruia a fost eliberat titlul de proprietate a decedat si el. In discutie sant verii mei (copii titularului de titlu cu care nu poate discuta decat in instanta), si mama mea care este in viata ca cumnata a titularului de titlu.Unchiul decedat are 3 copii , din care unul cu prima sotie.Litigiu exista si intre fratii de tata. Contractul de arendare expira anul acesta si mama mea nu a mai obtinut drepturile banesti de 2 ani intrucat verii mei fiind din zona au putut ocoil legea. Textual au comunicat ca sa zica mersi mama ca a primit ceva bani si pana acum doi ani, ca daca nu voiau nu dadeau nimic. Practic ei se leaga de faptul ca ar exista o renuntare la avere, din partea tatalui care prin anii 1950 a plecat la Moscova, sa faca scoala, si ca asa era procedura pe atunci.
Discuție Legea 18/1991
Ce valoare juridica are o declaratie din fisa personala din dosarul de cadre vis a vis de legea 18?
Se stie ca acum 50 de ani trebuia sa declari ca averea( pamant si casa) s-a mostenit de catre frati.
Am facut cerere in timp util pentru punere in posesie dar titlul s-a dat pe numele unchiului. Am avut contract de arendare valabil pana in 2008. Ceilalti mostenitori vor sa ma lase pe dinafara. Pot obtine titlul de proprietate la judecata sau nu?
elis a scris:

Din calculul matematic al cotelor.
Sora dvs si cei 2 copii ai sai au cumparat cota de 2/8 detinuta de mama dvs.
Banuiesc ca contractul de vanzare-cumparare s-a facut in urmataorele cote sora dvs a cumparat 3/4 din cota mamei, iar copiii impreuna 1/4. Astfel ca, in final, sora detine o cota de 36/64 , copii impreuna o cota de 2/64, iar dvs o cota de 24/64 (echivalent cu 3/8).