inseamna ca o sa avem 120 de intrebari in loc de 100. nu vot fi evidentiate, deci putem raspunde la 40 de intrebari din care, sa zicem, 10 vor fi nepunctate. deci totalul intrebarilor pt care vom obtine puncatj, din cele 40, vor fi 30.
Cate nedreptate! Din 464 de contestatii nu a fost admisa nici una.Cred ca este foarte clar ,pt. toata lumea de ce s-a intamplat lucrul acesta asa ca nu mai are rost sa reafirm ce au spus cei de mai sus.E o mare nedreptate pt. cei care ca mine, au muncit un an intreg ca sa ia acest examen,am muncit si am sperat ca anul asta va fi corect,ca se va schimba ceva..auzisem ca anul trecut au fost dati in judecata,nu stiu ce s-a intamplat ,nu se stie nimic,oricum nu s-a schimbat nimic.
Din pacate punctajul meu nu imi da prea multe sanse,insa daca ar fi fost corecti si ar fi admis contestatiile ar fi fost altceva.Chef de logica nu prea mai am insa am sa incerc sa fac tot posibilul.
Oricum ,un lucru as avea de spus ,chiar daca trec mai departe chiar daca nu ,nu mai sunt foarte sigura ca Inm-ul se mai merita .Asa ca nu fiti dezamagiti infiderent de ce se va intampla .Eu ma gandesc foarte serios ca daca o sa intru ,o sa muncesc 2 ani de zile pe rupte,o sa tocesc toate cartile posibile doar ca sa imi asigur un loc pe Bucuresti,iar la sfarsit acel loc care mi s-ar cuveni mie pt munca mea sa fie luat de altul ,cu pile! Si sa fiu distribuita in provincie ,sa plec departe de familie,de prieteni,singura,undeva intr-un orasel oarecare ,numai pt ca altul si-a folosit din plin relatiile! Lucrurile astea s-au intamplat si se vor mai intampla si de acum inainte.Asa ca indiferent de ce se va intampla,mai bine avocat in Bucuresti,angajat la o firma buna ,decat judecator in Videle sau cine stie pe unde.
Si ca avocat exista destule sanse pt. magistratura.exista examenul de 5 ani vechime in urma caruia locurile se ocupa direct pe Bucuresti si mai este cel dupa 8 ani pe un post de magistrat-asistent la Inalta Curte...
Mult succes tutor sau mai degraba zis bafta, si daca n-om intra ne "vedem" pe forumul pt avocatura ;):luck::luck::luck: