avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate EKILIBRU

Activitate EKILIBRU

Merci frumos jannis! Suma este imensa pentru o examinare medicala , dar ce sa mai spun, nu mai spun nimic:stunned:
Total deacord cu jannis, nu are rost sa ne stresam chiar deloc pt chestiile astea administrative. Tot o sa ajungem la cursuri, tot o sa dam examene la iarna. Luati perioada asta ca pe un timp de respiro pt ce va urma, ca abia de pe data cand incep cursurile vom avea ceva motive reale de stres.
Si totusi, stie cineva unde are loc examinarea medicala:)? Am inteles ca undeva pe Nerva Traian, poate sa-mi spuna cineva cum se cheama cabinetul medical si cam cati bani tre sa avem la noi?
sapte_pitici a scris:

inseamna ca o sa avem 120 de intrebari in loc de 100. nu vot fi evidentiate, deci putem raspunde la 40 de intrebari din care, sa zicem, 10 vor fi nepunctate. deci totalul intrebarilor pt care vom obtine puncatj, din cele 40, vor fi 30.

:)) asta ar fi chiar culmea. Sa te puna sa raspunzi la intrebari care nu stii daca se puncteaza sau nu. Stiu ca sunt in stare de orice nesimtitii astia, dar asta cred totusi ca ar fi prea de tot.
Desi am trecut de prima proba(dupa 2 incercari nereusite) sunt dezgustat de modul la care este gandit examenul. Incepand de anul trecut de cand au scazut pragul la 70 dar au stricat intrebarile la grile, examenul de admitere la INM este o mare bataie de joc,o ruleta ruseasca, asta sa stie toata lumea. Asta cu cele 20 de intrebari ar pune capac:stunned:
Mai, vad ca testul de rationament nu prea va intereseaza:( ( la cei care au trecut de grile ma refer, bineinteles).Chiar si cei care ati luat peste 75, uitati-va un pic peste rezultatele de anii trecuti sa vedeti cum se pot schimba treburile dupa celelalte 2 probe:O Zice ca la testul de rationament logic vor fi si 20 de intrebari supuse pretestarii in conditii de concurs.
"Intrebarile suplimentare sunt prestabilite, nu sunt evidentiate ca fiind supuse pretestarii, iar raspunsurile la aceste intrebari nu se puncteaza":"> Stie cineva ce vrea sa insemne asta?
Si inca ceva : ati reusit careva sa depuneti contestatie la punctaj cu greva asta a instantelor?
Răspuns la discuția = ADMITERE INM 2008 =
catcinemablue a scris:

Cate nedreptate! Din 464 de contestatii nu a fost admisa nici una.Cred ca este foarte clar ,pt. toata lumea de ce s-a intamplat lucrul acesta asa ca nu mai are rost sa reafirm ce au spus cei de mai sus.E o mare nedreptate pt. cei care ca mine, au muncit un an intreg ca sa ia acest examen,am muncit si am sperat ca anul asta va fi corect,ca se va schimba ceva..auzisem ca anul trecut au fost dati in judecata,nu stiu ce s-a intamplat ,nu se stie nimic,oricum nu s-a schimbat nimic.
Din pacate punctajul meu nu imi da prea multe sanse,insa daca ar fi fost corecti si ar fi admis contestatiile ar fi fost altceva.Chef de logica nu prea mai am insa am sa incerc sa fac tot posibilul.
Oricum ,un lucru as avea de spus ,chiar daca trec mai departe chiar daca nu ,nu mai sunt foarte sigura ca Inm-ul se mai merita .Asa ca nu fiti dezamagiti infiderent de ce se va intampla .Eu ma gandesc foarte serios ca daca o sa intru ,o sa muncesc 2 ani de zile pe rupte,o sa tocesc toate cartile posibile doar ca sa imi asigur un loc pe Bucuresti,iar la sfarsit acel loc care mi s-ar cuveni mie pt munca mea sa fie luat de altul ,cu pile! Si sa fiu distribuita in provincie ,sa plec departe de familie,de prieteni,singura,undeva intr-un orasel oarecare ,numai pt ca altul si-a folosit din plin relatiile! Lucrurile astea s-au intamplat si se vor mai intampla si de acum inainte.Asa ca indiferent de ce se va intampla,mai bine avocat in Bucuresti,angajat la o firma buna ,decat judecator in Videle sau cine stie pe unde.
Si ca avocat exista destule sanse pt. magistratura.exista examenul de 5 ani vechime in urma caruia locurile se ocupa direct pe Bucuresti si mai este cel dupa 8 ani pe un post de magistrat-asistent la Inalta Curte...
Mult succes tutor sau mai degraba zis bafta, si daca n-om intra ne "vedem" pe forumul pt avocatura ;):luck::luck::luck:

Stai linistita ca asa o sa le ajute Dumnezeu, cum au rezolvatsi ei contestatiile la barem.
Rusine nesimtitilor !!!